«Χαίρε… Υπουργέ!!!» – Πολιτική κωμωδία για ενίσχυση του Κοινωνικού φροντιστηρίου στη Ναύπακτο

15:00 13/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας και η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας – Παράρτημα Ναυπακτίας σε συνεργασία με το Θεατρικό Εργαστήρι της Ειρήνης Ευαγγελάτου θα παρουσιάσουν την πολιτική κωμωδία “Χαίρε… Υπουργέ!!!” του Eric Idle.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές: «Η θεατρική παράσταση διοργανώνεται στο πλαίσιο της οικονομικής ενίσχυσης του Κοινωνικού Φροντιστηρίου,

το οποίο υλοποιήθηκε με επιτυχία φέτος για 4η συνεχόμενη χρονιά, παρέχοντας δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Τα 4 αυτά χρόνια πραγματοποιήθηκαν συνολικά πάνω από 8.000 ώρες μαθημάτων Φιλολογικών, Φυσικής, Μαθηματικών, Αγγλικών, Βιολογίας, Διοίκησης Επιχειρήσεων κ.ά., όπου παρακολούθησαν κατά μέσο όρο ετησίως πάνω από 100 μαθητές μέσης εκπαίδευσης με την εθελοντική προσφορά 30 και πλέον καθηγητών.

Ως αποτέλεσμα της προσπάθειας των μαθητών και της υποστήριξης των καθηγητών τους με ιδιαίτερη χαρά παρακολουθούμε, κάθε χρόνο, τους μαθητές της Γ’ Λυκείου να εισάγονται σε σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης».

Η θεατρική παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016 στις 9 το βράδυ στον Κήπο του Ξενία στη Ναύπακτο.

Keywords
Τυχαία Θέματα