Αθλητικές πελοποννησιακές ειδήσεις

20:09 21/8/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

* Ο Παναρκαδικός κέρδισε με 1-0 στην Καλαμάτα την τοπική ομάδα, σε φιλικό που έγινε χθες στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.

*Την Παναχαική θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη, 23 του μήνα, σε φιλικό παιχνίδι στον Πύργο, ο Πανηλειακός. Το φιλικό θα αρχίσει στις 8 το βράδυ.

* Εν’ τω μεταξύ, την Κυριακή, 27 του μήνα, η Παναχαική, θα υποδεχθεί την Προοδευτική στην Αγυιά. Στις 3 Σεπτεμβρίου η Παναχαική θα παίξει με τον Αστέρα Τρίπολης.

* Φιλικό με την Παναχαική θα δώσει στις 13 Σεπτεμβρίου η νέα

Σπάρτη. Η Λακωνική ομάδα, θα παίξει και με τον Αστέρα στην Τρίπολη, στις 31 Αυγούστου.

* Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε χθες, η Βάρδα κέρδισε με 1-0 την Αχαική.

* Το Ζευγολατιό, κέρδισε σε φιλικό παιχνίδι τον φιλόδοξο Αστέρα Αμαλιάδας, με 1-0, μέσα στην Ηλεία.

* Το Λεωνίδιο, έδωσε χθες, φιλικό στην Αργολίδα. Έπαιξε με την Λέρνα (ομάδα Α Αργολίδας). Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 0-0. Στις 26 Αυγούστου, το Λεωνίδιο θα παίξει και πάλι με τη Λέρνα, ενώ στις 3 Σεπτεμβρίου, θα αντιμετωπίσει το Κιβέρι. Το τελευταίο, την Παρασκευή, 25 του μήνα, στις 7.30 το απόγευμα, στο πνευματικό κέντρο της Ενορίας Κιβερίου, θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της ομάδας.

* Σε φιλικό παιχνίδι, το Λουτράκι κέρδισε με 6-2 το Λέχαιο Κορινθίας, ενώ την Κυριακή έπαιξε με την Ερμιονίδα. Η ομάδα της Κορινθίας, έχασε με 1-0 απ’ την Ερμιονίδα. Το επόμενο φιλικό παιχνίδι της Ερμιονίδας είναι κόντρα στον Παναρκαδικό στην Τρίπολη. Άγνωστο είναι εάν το φιλικό θα γίνει Σάββατο ή Κυριακή.

* Παναργειακός-Αστέρας Βλαχιώτη, την Τετάρτη, 23 του μήνα, σε φιλικό παιχνίδι στο Στάδιο του Άργους. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 6 μ.μ. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν εκ νέου, την Κυριακή, 27 Αυγούστου, στις 6 μ.μ. στο Βλαχιώτη Λακωνίας. Ο Αστέρας Βλαχιώτη, στις 3 Σεπτεμβρίου, θα παίξει στην έδρα του με την Αμαλιάδα, σ’ ένα νέο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας. Σε φιλικό που έδωσε ο Αστέρας Βλαχιώτη, κέρδισε εύκολα με 5-1 τον Απόλλωνα Ξηροκαμπίου Λακωνίας.

* Έγινε η κλήρωση του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α2 ανδρών. Στο πρωτάθλημα αυτό, έχει ήδη δηλώσει συμμετοχή ο Αρκαδικός. Χωρίς να έχουμε ακόμα ανακοινώσεις για την στελέχωση της νέας ομάδας, ο Αρκαδικός θα παίξει την 1η αγωνιστική εκτός έδρας με το ιστορικό ΓΣ Αμαρουσίου. Η πρεμιέρα είναι για τις 7 Οκτωβρίου. Την 2η αγωνιστική, ο Αρκαδικός θα φιλοξενήσει την ΑΕ. Λάρισας.

* Για την 2η αγωνιστική, της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, στο ανδρικό μπάσκετ, ο Αρκαδικός, θα παίξει εκτός έδρας, με το νικητή του αγώνα Μαχητές Πεύκων-Καβάλα (2ος Όμιλος). Το παιχνίδι του Αρκαδικού θα πραγματοποιηθεί στις 16 Σεπτεμβρίου. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γνωστοποιηθεί τα σχέδια δράσης της διοίκησης του Αρκαδικού, όσον αφορά τους στόχους της ομάδας.

* Δεν εκλέχθηκε στην ΕΠΟ η Παναγιώτης Καρράς της ΕΠΣ Λακωνίας, ούτε και ο Μιχάλης Τσιχριτζής της ΕΠΣ Κορινθίας.

* Στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου πρόκειται να διεξαχθεί το τρίαθλο της Επιδαύρου.

* 3 με 5 Νοεμβρίου πρόκειται να γίνει το σπουδαίο Spartan Race, στην Λακωνική πρωτεύουσα.

* Την ήττα γνώρισε ο Διομήδης Άργους απ’την ΑΕΚ σε φιλικό παιχνίδι που έγινε το Σάββατο στην Αργολίδα. Ο Διομήδης έχασε με 31-23.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Keywords
Τυχαία Θέματα