Άσκησε κριτική σε κυβέρνηση και πρωθυπουργό η Ελίζα Βόζεμπεργκ από την Σάμο

10:42 11/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

«Το μεταναστευτικό έχει αρχή, μέση και διάρκεια , δυστυχώς το τέλος ακόμα δεν είναι εμφανές, γιατί έχουμε έναν γείτονα με τη συμπεριφορά που έχει. Υπάρχει έλλειψη κυβερνητικής πολιτικής, αλλά εδώ σήμερα θα πούμε την αλήθεια, έγιναν σοβαρά λάθη από την Ευρώπη» δήλωσε από την Σάμο η ευρωβουλευτής της ΝΔ κ. Ελίζα βοζεμπεργκ .

Η κ. Βόζεμπεργκ άσκησε κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό λέγοντας ότι «ο κ. Τσίπρας

πρόσφατα είπε «απολογούμαι γιατί είχα αυταπάτες». Αυταπάτες θα πει είμαι αμελής, είμαι ανίκανος, παραιτούμαι και φεύγω. Από το Σεπτέμβριο και μετά, ο Πρωθυπουργός δεν μπορεί πια να μιλά για αυταπάτες. Πρόκειται για συνειδητή και σκόπιμη εξαπάτηση του ελληνικού λαού!».

Ακόμη τόνισε με έμφαση την πρόσφατη δήλωση του πρωθυπουργού σε συνέντευξή του για τις αντιδράσεις του κόσμου στην σημερινή ασκούμενη πολιτική από την κυβέρνηση στην οποία ο πρωθυπουργός , όπως είπε, ανέφερε :»Βλέπετε κόσμο στους δρόμους; Βλέπετε αγανακτισμένους;»

Τέλος η ευρωβουλευτής της ΝΔ σημείωσε «η ιστορική διαδρομή κάθε παράταξης πρέπει να μην αποκλίνει από αρχές κ αξίες. Θα κάνουμε τη ΝΔ κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό! Έχουμε υποχρέωση να αποκαταστήσουμε με την ΑΛΗΘΕΙΑ την ηθική της πολιτικής και των πολιτικών».

Ρεπορτάζ: Χάρης Ζαβουδάκης

Keywords
Τυχαία Θέματα