Αποσύρει την στήριξη του στον Ευάγγελο Γραμμένο ο Στέφανος Καρυπίδης

14:25 21/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο Στέφανος Καρυπίδης, ένας από τους πρώτους υποστηρικτές της κίνησης του Ευάγγελου Γραμμένου αποσύρει τη στήριξη του στον υποψήφιο πρόεδρο της ΕΠΟ και υποψήφιο για την Ελληνική Ολυμπιακή επιτροπή.

Ο Στέφανος Καρυπίδης που θα διεκδικήσει στις αρχές του 2017 την προεδρεία της ΕΠΣ Σερρών εξήγησε με συνέντευξη του στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ Σερρών για ποιο λόγο αλλάζει τη στάση του προς το πρόσωπο του Ευάγγελου Γραμμένου.

Αφορμή στάθηκε η μη πρόσκληση του στην συγκέντρωση των Ενώσεων που στηρίζουν τον κ. Γραμμένο. Ο κ. Καρυπίδης είχε δώσει το παρών σε όλες τις συγκεντρώσεις στο Μακεδονία Παλλάς εκτός από την τελευταία και όπως είπε ο ίδιος «Δεν γνωρίζω γιατί δεν ήμουν εκεί. Μπορείτε να ρωτήσετε τον κ. Γραμμένο γιατί δεν ήμουν. Θεώρησαν σωστό να μην καλέσουν εμένα. Δεν ξέρω γιατί και δεν ξέρω ποιος εκπροσώπησε την ΕΠΣ Σερρών σε αυτήν τη συνάντηση. Δεν ενημερώθηκα καν για την συγκέντρωση. Μήπως θεώρησαν σωστό να καλέσουν τον κ. Χατζηπαντελή με τον οποίο φυσικά δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ήταν έκπληξη για μένα που δεν με κάλεσαν. Και τη σύμπραξη που κάναμε στις Σέρρες για να πάμε να ψηφίσουμε όλοι ενωμένοι τον κ. Γραμμένο εγώ την είχα προτείνει. Πάντα στις προηγούμενες συγκεντρώσεις είχα πάει με πρόσκληση και οι ίδιοι το έλεγαν ότι στις Σέρρες έχουμε τον Καρυπίδη. Το τι μεσολάβησε δεν ξέρω και ποιος έπαιξε το ρόλο αυτό. Είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει γιατί έχω πάρα πολύ δυνατό ψηφοδέλτιο κι έχω πάρα πολλές ομάδες μαζί μου. Με ενόχλησε σίγουρα πολύ. Ντρέπονται να μου σηκώσουν τα τηλέφωνα και να μου απαντήσουν το γιατί. Δεν θα ασχοληθώ όμως πολύ. Από την πλευρά μου δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ένα έχω να πω όμως, να μην θεωρήσει την ψήφο της Ε.Π.Σ. Σερρών δεδομένη η πλευρά του κ. Γραμμένου. Θα γίνει και πάλι ψηφοφορία για την Γ.Σ της ΕΠΟ και την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Γραμμένου για την ΕΟΕ και τότε θα δούμε. Πιστεύω ότι δεν ήταν κίνηση του προέδρου, του κ. Γραμμένου, όλο αυτό που έγινε. Αν όμως εκλεγώ από την Ε.Π.Σ να δώσω την ψήφο μου δεν θα τον ψηφίσω, ακόμη και αν είναι ο μοναδικός υποψήφιος. Δεν θέλω να δώσω συνέχεια. Δεν με πειράζει και να στηρίξει ο κ. Γραμμένος τον κ. Χατζηπαντελή στις εκλογές. Δεν θα κρίνουν τις εκλογές μας άλλοι παράγοντες. Εδώ και τρεισήμισι χρόνια κάνουμε προεκλογικό αγώνα. Πιστεύω θα είμαι νικητής των εκλογών. Αυτό που έγινε με κάνει πιο δυνατό». Ο κ. Καρυπίδης είπε ότι πιστεύει ότι οι εκλογές της ΕΠΣ Σερρών θα γίνουν 13 ή 20 Ιανουαρίου ενώ υποσχέθηκε ότι αν εκλεγεί θα κάνει κάτι που θα «γραφτεί στην ιστορία. Θα υπάρχει σε κάθε γήπεδο γιατρός», ενώ υπογράμμισε ότι θα διοργανώσει σεμινάρια πιστοποίησης παροχών πρώτων βοηθειών στα γήπεδα σε όλο το Νομό για να αποκτήσουν παράγοντες των ομάδων ανάλογες γνώσεις. Η κάθε ομάδα θα υποδεικνύει δύο παράγοντες για να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια. Τα έξοδα των σεμιναρίων θα αναλάβει η ΕΠΣ Σερρών και θα γίνουν σε όλους τους Δήμους του Νομού.

Στη συγκέντρωση των παραγόντων που στηρίζουν τον Ευάγγελο Γραμμένο παραβρέθηκαν από τις Σέρρες οι Αθανάσιος Χατζηπαντελής (καθόταν στα πρώτα καθίσματα), Στέλιος Μετσιμενίδης και Θόδωρος Πουρτουλίδης.

Keywords
Αναζητήσεις
καρυπιδης στεφανος
Τυχαία Θέματα