Αποχαιρετισμός καλοκαιριού με Αγάπη και Αλληλεγγύη-μεγάλη επιτυχία ο φιλανθρωπικός χορός των ΜΜΕ για τον ΔΑΔΔΑ

09:10 31/8/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε χθες το αποχαιρετιστήριο πάρτυ για το φετινό καλοκαίρι, το οποίο διοργάνωσαν Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Ροδόπης και τα έσοδα αποδόθηκαν στον τον νεοσύστατο Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων, παιδιών και ενηλίκων, με Διάχυτη Αναπτυξιακή Διαταραχή, Αυτισμό και Άσπεργκερ ΔΑΔΔΑ.
Περίπου 350 με 400 άτομα μικροί και μεγάλοι πλαισίωσαν το πλούσιο πρόγραμμα, δίνοντας συγχαρητήρια στα ΜΜΕ για τη συγκεκριμένη

διοργάνωση. Τα έσοδα άγγιξαν το ποσό των 900 ευρώ!

Οι πολίτες της Ροδόπης ανταποκρίθηκαν θερμά στο κάλεσμα του Μέσων Ενημέρωσης και συγκεκριμένα:
Ο Σύλλογος ΔΑΔΔΑ θα αξιοποιήσει τα χρήματα για την υλοποίηση ειδικών σεμιναρίων για γονείς, εκπαιδευτικούς και γιατρούς για τον έγκαιρο εντοπισμό περιστατικών με αυτιστική συμπεριφορά και νευροαναπτυξιακές διαταραχές και την παραπομπή τους στους ειδικούς επιστήμονες, για την βελτίωση της επικοινωνίας τους και την κανονική τους ένταξη της κοινωνικές δραστηριότητες.
Επι πλέον ο Σϋλλογος ΔΑΔΔΑ, αναζητεί χώρο περίπου 200 τ.μ. για να τον λειτουργήσει ως ΚΔΑΠ δημιουργικής απασχόλησης, τις απογευματινές ώρες, για τα 30 εγγεγραμμένα παιδάκια.
Τελος απευθύνουν κάλεσμα και σε άλλες οικογένειες που αντιμετωπίζουν παρόμοιες καταστάσεις να σπάσουν τα ταμπού και εμπιστευθούν το σύλλογο, για να βοηθηθούν.

Τα ΜΜΕ που συμμετείχαν είναι:
Η Εφημερίδα Παρατηρητής και το Ράδιο Παρατηρητής, το ραδιόφωνο Πατρίδα, η Εφημερίδα Φωνή της Ροδόπης, οι ιστοσελίδες Ιν Κομοτηνή και Κομοτηνή πρες, η Τηλεόραση της Ροδόπης R channel και το Ράδιο Ροδόπη, η εβδομαδιαία εφημερίδα Θρακική Αγορά, η εφημερίδα και το Ράδιο Χρόνος και η ΕΡΤ Κομοτηνής.
Χορηγοί επίσης ήταν τα Αστικά Κομοτηνής, οι καραμέλες τούλιπ, ηχητικά Mενέλαος Συκάκης και Νικ sound, Ο μάγος Ρότζερ, oi twin dansers zoumba, ο σύλλογος Άλμα Λίμπρε και η Λούντα για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών. Για τη λαχειοφόρο αγορά συνέβαλαν οι προσφορές των εμπορικών καταστημάτων της Κομοτηνής.

Keywords
Τυχαία Θέματα