Αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την τοποθέτηση Μητσοτάκη

14:30 27/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει: «ο κ. Μητσοτάκης μετά την εξαιρετική παρουσία του στη Βουλή, όπου δεν προσήλθε να ψηφίσει την πρότασή του, σήμερα κατέφυγε στη λύση του μονολόγου», ενώ η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου ανέφερε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «Συνεχίζει να μετατρέπει τη Νέα Δημοκρατία

σε βραχίονα στήριξης επιχειρηματιών που ελέγχει η Δικαιοσύνη».

Η Κουμουνδούρου κατηγορεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για καταστροφολογία και επαναφορά του δόγματος σοκ και δέος. «Στην ομιλία του στους τομεάρχες της ΝΔ», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, «επιδόθηκε στην προσφιλή συνήθεια της καταστροφολογίας: Επανέφερε το δόγμα σοκ και δέος που οραματίζεται για την ευρεία κοινωνική πλειοψηφία, με «απελευθερώσεις» δημοσίων υπαλλήλων, «αυτόνομα» δημόσια σχολεία, υπεράσπιση των κοινωνικών ανισοτήτων ως φυσικό φαινόμενο και διάλυση κάθε έννοιας κοινωνικού κράτους».

Ο ΣΥΡΙΖΑ, επαναφέρει το ερώτημα για τα χρέη της ΝΔ, υπογραμμίζοντας στην ανακοίνωσή του πως «για μία ακόμα φορά ο επικεφαλής της ΝΔ ζήτησε ταχεία εκκαθάριση των μη εξυπηρετούμενων επιχειρηματικών δανείων, χωρίς να πει ούτε λέξη για το υπέρογκο χρέος των 200 και πλέον εκατομμυρίων ευρώ του κόμματός του στις τράπεζες. Ας συνεχίσει σε αυτόν το δρόμο».

«Τσίπρας και Καμμένος πάνε σφιχταγκαλιασμένοι στον βυθό της πολιτικής»

«Μετά το σοκ από τα fake news και την κατάθεση μηνύσεως βουλευτών του στους σπόνσορές του, αντιλαμβανόμαστε τη φυγή του κ. Μητσοτάκη από την ψηφοφορία και την παράδοση των ηνίων της παράταξης στην αδελφή του και στις ακροδεξιές αποφύσεις του. Συνεχίζει να μετατρέπει τη Νέα Δημοκρατία σε βραχίονα στήριξης επιχειρηματιών που ελέγχει η Δικαιοσύνη», υποστηρίζει η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου. Και καταλήγει, «στον τζόγο ο βλάχος μάλωσε το γιο του, όχι όταν πήγε να παίξει, αλλά όταν πήγε να ρεφάρει».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα