Άνοιξη ή Φθινόπωρο του 2017 με αντίτιμο 1,60 E τα διόδια στην Κοιλάδα των Τεμπών

12:37 6/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Από την έκβαση της διαπραγμάτευσης που βρίσκεται σε εξέλιξη μεταξύ της εταιρείας Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου και του δημοσίου θα εξαρτηθεί η χρονική περίοδος στην οποία θα λειτουργήσουν ξανά τα διόδια στην Κοιλάδα των Τεμπών. Η διαπραγμάτευση που βρίσκεται σε εξέλιξη μεταξύ της εταιρείας και του δημοσίου αν ολοκληρωθεί μέχρι τέλος Ιουλίου και υπάρξει συμφωνία για την παράδοση των σηράγγων στα Τέμπη στις 31 Μαρτίου του 2017 και όχι στις 30 Σεπτεμβρίου, όπως προβλέπει η σχετική

κυρωμένη σύμβαση, θα σημάνει την εσπευσμένη λειτουργία του νέου σταθμού διοδίων στην Κοιλάδα των Τεμπών, αμέσως μετά τον Μάρτιο του 2017.

Σε διαφορετική περίπτωση ο σταθμός διοδίων στην Κοιλάδα των Τεμπών θα λειτουργήσει τον Οκτώβριο του 2017, όπως εξήγησε η υπεύθυνη επικοινωνίας της εταιρείας Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Ειρ. Ζαβρίδου, μιλώντας στο Δίκτυο Θεσσαλίας της ΕΡΤ.
Κατάργηση των διοδίων στον Πυργετό προβλέπεται με την έναρξη της λειτουργίας των διοδίων στην Κοιλάδα των Τεμπών
Η κ. Ζαβρίδου υπογράμμισε παράλληλα ότι με την ολοκλήρωση του έργου θα καταργηθούν τα διόδια που υπάρχουν στον Πυργετό και θα επαναλειτουργήσουν τα διόδια που υπήρχαν στην Κοιλάδα των Τεμπών. Οσο για το αντίτιμο διέλευσης προβλέπεται, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα ισχύοντα, να ανέρχεται στο 1,60 ευρώ για τα Ι.Χ. για την διέλευση από το τμήμα του Ευαγγελισμού μέχρι και την Σκοτίνα Πιερίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα