Πρόσκληση σε εθελοντές για συμμετοχή στην Παυσιλυπούπολη

15:12 4/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την διοργάνωση της “Παυσιλυπούπολης 2016-2017”, του θεματικού Χριστουγεννιάτικου πάρκου που θα στηθεί και θα λειτουργήσει για δεύτερη χρονιά μέσα στο πανέμορφο άλσος του Παυσιλύπου και αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους. Την ευθύνη της διοργάνωσης ανέλαβαν φέτος από κοινού ο Δήμος Καρδίτσας, η Περιφερειακή Ενότητα και το Επιμελητήριο Καρδίτσας με στόχο, -αξιοποιώντας και την εμπειρία της περσινής πρώτης χρονιάς – να εμπλουτίσουν το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του θεματικού πάρκου με νέες δημιουργικές δραστηριότητες

και εκπλήξεις, περισσότερη διασκέδαση και χαρά για όλους τους επισκέπτες και ιδιαίτερα τα παιδιά της πόλης, αλλά και τους μαθητές σχολείων από άλλες περιοχές της Ελλάδας που πρόκειται να το επισκεφτούν κατά το διάστημα της λειτουργίας του, από 4/12 έως 6/1.

Φέτος θα στηθούν 10 ξύλινα σπιτιάκια – διπλάσια σε σχέση με την περσινή χρονιά – όπου σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και επιχειρήσεις θα υπάρχουν πολλές δραστηριότητες: “Το Σπίτι του Αη Βασίλη”, “Το Ταχυδρομείο του Αη Βασίλη”, Εργαστήρι Ζαχαροπλαστικής σε συνεργασία με το Σύλλογο Ζαχαροπλαστών, (ο οποίος γιορτάζοντας τα 100 χρόνια λειτουργίας του, ετοιμάζεται την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016, να δημιουργήσει την μεγαλύτερη πουτίγκα – κοφτή της χώρας!), Εργαστήρι Ζωγραφικής Προσώπου, Εργαστήρι Πηλού, Ο Παιχνιδότοπος της Plan Toys, το Σπίτι της Πόλης και του Νομού και το Σπίτι Δραστηριοτήτων, στα οποία φορείς και επιχειρήσεις θα προβάλουν τις δραστηριότητές τους, το Σπίτι του Δήμου της λιμνης Πλαστήρα, το Σπίτι της Νεράϊδας του Νερού Θεόνη σε συνεργασία με την εταιρεία ΘΕΟΝΗ, το “Δώρο σε ένα φιλαράκι που δεν γνώρισα” και άλλες.

Καθοριστική αναδεικνύεται για μία ακόμη φορά η συμμετοχή και η βοήθεια των εθελοντών που εργάζονται καθημερινά με πολύ μεράκι, κέφι και διάθεση προσφοράς ώστε όλα να είναι έτοιμα στην έναρξη της Παυσιλυπούπολης.

Ήδη η ομάδα εργασίας έχει ολοκληρώσει ένα μεγάλο μέρος των κατασκευών που θα στηθεί στο πάρκο και των υπόλοιπων προετοιμασιών και συνεχίζει ακάθεκτη για να εκπλήξει ευχάριστα τους επισκέπτες του πάρκου. Όσοι επιθυμούν να συμβάλουν εθελοντικά σ’ αυτή την προσπάθεια μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους επικοινωνώντας με το τηλ. 2441350741. Η Οργανωτική Επιτροπή απευθύνει επίσης ανοικτό κάλεσμα σε όλους τους φορείς, συλλόγους, οργανώσεις και συλλογικότητες της πόλης που επιθυμούν να προβάλουν τη δραστηριότητά τους από το Σπίτι της Πόλης και του Νομού και το Σπίτι Δραστηριοτήτων να δηλώσουν το ενδιαφέρον και την επιθυμία τους στον παραπάνω τηλ.αριθμό, ώστε να συμπεριληφθούν στο τελικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα