«Ανοιχτές Πόρτες» στο Κτήμα Γκλίναβος

09:21 23/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

To Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Μαΐου, από τις 11 το πρωί έως και τις 7 το απόγευμα, το οινοποιείο “Γκλίναβος” στη Ζίτσα Ιωαννίνων, ανοίγει τις πόρτες του για όλους τους οινόφιλους με πολλές εκπλήξεις!
Οι «Ανοιχτές Πόρτες» πραγματοποιούνται φέτος για 14η συνεχή χρονιά στα οινοποιεία-μέλη των «Δρόμων του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος»!
Όλοι οι φίλοι του κρασιού που θα επισκεφθούν το οινοποιείο θα έχουν την δυνατότητα να ξεναγηθούν στους χώρους του Κτήματος, στα μέρη όπου γίνεται η οινοποίηση, η παλαίωση και εμφιάλωση των

κρασιών, να δοκιμάσουν μερικές από τις βραβευμένες ετικέτες του Κτήματος, να ενημερωθούν για την παραγωγή κρασιών με την Παραδοσιακή Μέθοδο της Καμπανίας, και φυσικά να γευτούν τα υπέροχα ηπειρώτικα εδέσματα, που θα συνοδεύουν τα κρασιά του οινοποιείου.
Κατά τη διάρκεια του διημέρου σε συνεργασία με την γκαλερί «Τεχνοχώρος» θα εκτίθενται στο χώρο του οινοποιείου έργα του εικαστικού Βασίλη Βαφειάδη, ενώ οι επισκέπτες θα μπορούν να συμμετάσχουν και σε διαγωνισμούς με πλούσια δώρα σχετικά με το κρασί.
Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους.

Keywords
Τυχαία Θέματα