Ανακοίνωσε Ζάντσιο η Καρπερή

18:11 23/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τη δεύτερη μεταγραφή του ανακοίνωσε ο Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής που απέκτησε το Φώτη Ζάντσιο.

Ο 23χρονος αμυντικός που ήταν ο αρχηγός του Οδυσσέα Αναγέννησης στο περσινό πρωτάθλημα της Επίλεκτης κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Σερρών επιστρέφει μετά από πέντε χρόνια στη Γ εθνική στην οποία αγωνίστηκε την περίοδο 2011-12 με τον Οδυσσέα (5 συμμετοχές). Να θυμίσουμε ότι η πρώτη μεταγραφή των πρωταθλητών της Ε.Π.Σ. Σερρών ήταν ο 22χρονος μέσος Θανάσης Σελαλματζίδης από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Ο Μέγας ανακοίνωσε και την ανανέωση της συνεργασίας με τον Απόστολο Ιωαννίδη που μαζί με τους Γκάλιο, Εμμανουήλ

και Παπανικολάου θα συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα του συλλόγου. Η ανακοίνωση της μεταγραφής του Φώτη Ζάντσιου η οποία συνοδεύεται από φωτογραφία του παίκτη με τον τεχνικό διευθυντή Παντελή Κρυστάλλη και του αντιπροέδρου Βαγγέλη Μάνου είναι η ακόλουθη:

«Ο Μέγας Αλέξανδρος Καρπερης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Φώτη Ζάντσιο και την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Απόστολο Ιωαννίδη. Τους ευχόμαστε να έχουν υγεία και να πετύχουν τους ομαδικούς και ατομικούς στόχους τους»

Keywords
Τυχαία Θέματα