Αναγορεύεται σε Επίτιμο Καθηγητή ο Π. Παυλόπουλος

16:31 21/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος θα αναγορευθεί σε Επίτιμο Καθηγητή Μεταπτυχιακών Σπουδών Διοίκησης και Οικονομίας, του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης , σε ειδική τελετή που θα γίνει την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016 και ώρα στις 18:30 στην αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης, του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Η

επίσημη προσφώνηση θα πραγματοποιηθεί από τον Πρόεδρο του ΑΤΕΙ-Θ καθηγητή κ. Κωνσταντίνο Βαρσαμίδη.
Το έργο και την προσωπικότητα του Τιμωμένου θα παρουσιάσει ο Καθηγητής της Νομικής Σχολής Συνταγματικού Δικαίου, κύριος Κωνσταντίνος Χρυσόγονος.
Θα ακολουθήσει η ανάγνωση των κειμένων του ψηφίσματος της αναγόρευσης από τον Πρόεδρο του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, καθηγητή κ. Ευάγγελο Χρήστου.
Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί η περιένδυση του Προέδρου της Δημοκρατίας από τον Πρόεδρο του ΑΤΕΙ-Θ, όπως επίσης και η επίδοση των μεμβρανών και της πλακέτας.
Η Τελετή Αναγόρευσης θα ολοκληρωθεί με την ομιλία του Τιμωμένου, με θέμα: «ΝΟΜΙΚΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΕΝΝΟΜΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ ΤΩΝ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΥΝΑΨΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ: Σχολιασμός των αποφάσεων του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης “Pringle”(C-370/12) και “Ledra Advertising Ltd κλπ” (C-8/158) ».

Πηγή ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης

Keywords
Τυχαία Θέματα