«Αλτερνατίβα» – Νέα εκπομπή στην ΕΡΤ3

15:35 3/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τη νέα εβδομαδιαία εκπομπή με τίτλο «Αλτερνατίβα», που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017 και ώρα 20:00, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στην ΕΡΤ3.

Η «Αλτερνατίβα» είναι ένα οδοιπορικό στην αλληλεγγύη, μία παρουσίασή της μέσα από τα μάτια των ίδιων των ανθρώπων που έστησαν και λειτουργούν τις δομές και τα δίκτυα αλληλεγγύης, καθώς και των ανθρώπων που απευθύνθηκαν σ’ αυτά. Κάποια από τα βασικά ερωτήματα, στα οποία

επιδιώκει να δώσει απαντήσεις αυτή η νέα εκπομπή, είναι το κατά πόσο η αλληλεγγύη μπορεί να είναι η απάντηση στην οικονομική και κοινωνική κρίση, αλλά και ποιο είναι το κοινωνικό αποτύπωμα κάθε δομής και του κάθε δικτύου αλληλεγγύης.

Ειδικότερα, αυτή τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017 και ώρα 20:00, η «Αλτερνατίβα» αρχίζει το οδοιπορικό της από τα Σχολεία Αλληλεγγύης. Μαθητές, γονείς, αλλά και εκπαιδευτικοί δημόσιων σχολείων και σχολείων αλληλεγγύης, παρουσιάζουν το ρόλο και τη λειτουργία τους. Παράλληλα, τίθενται σκέψεις και προβληματισμοί αναφορικά με την Παιδεία στα χρόνια της κρίσης αλλά και το όραμα σχετικά με το εκπαιδευτικό μοντέλο της επόμενης ημέρας.

Info

Από τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017 και κάθε Δευτέρα, στις 20:00

Παρουσίαση-αρχισυνταξία: Μπάμπης Χριστακόπουλος.

Σκηνοθεσία: Γιώργος Ηλιόπουλος.

Διεύθυνση παραγωγής: Βασιλική Σταμούλη.

Μοντάζ: Νίκος Βαρβάρογλου.

Μουσική τίτλων: Σταμάτης Κραουνάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα