Αλεξανδρούπολη: Στις 4 Δεκεμβρίου ανάβει το Χριστουγεννιάτικο δένδρο

12:01 30/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Το Χριστουγεννιάτικο δένδρο θα ανάψει την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 19.00 στο πάρκο των Χριστουγέννων ο Δήμαρχος Ευάγγελος Λαμπάκης πλαισιωμένος από τις παιδικές φωνές της Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Αλεξανδρούπολης. Αργότερα στη σκηνή θα ανέβει ο Θέμης Γεωργαντάς για να επιλέξει ήχους και μουσικές σε έντονους εορταστικούς ρυθμούς.

Καθημερινά στο Σπιτάκι των Ευχών (Γραφείο Εθελοντισμού) θα υπάρχει face painting, ζωγραφική, κατασκευές, το ταχυδρομείο του Αι-Βασίλη, επιτραπέζια και παραμύθια ενώ

στο Εργαστήρι των Ξωτικών όπου συμμετέχουν και οι 12 Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί, θα γίνεται ζωγραφική προσώπου (face painting) ανάλογη με τους ήρωες που ξεπηδούν μέσα από τα Χριστουγεννιάτικα παραμύθια και θα υπάρχουν γλυκά και καραμέλες. Οι μικροί φίλοι θα μπορούν να απασχοληθούν δημιουργικά, φτιάχνοντας πρωτότυπες κατασκευές και γλυκίσματα, παρακολουθώντας χριστουγεννιάτικες παιδικές ταινίες και ζωγραφίζοντας χριστουγεννιάτικες εικόνες.

Ο Άγιος Βασίλης θα βρίσκεται στο σπιτάκι του όπου θα περιμένει να ακούσει τις ευχές και τις επιθυμίες των παιδιών ενώ στο σπιτάκι της γιαγιάς οι κυρίες από το Πολυκοινωνικό του Δήμου θα διαβάζουν παραμύθια, χριστουγεννιάτικες ιστορίες και μύθους σε μικρούς και μεγάλους.

Στο Πάρκο των Χριστουγέννων οι μικροί φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μια βόλτα με το καρουζέλ και το τρενάκι ενώ για τα μεγαλύτερα παιδιά υπάρχει το παγοδρόμιο, η παγωμένη τσουλήθρα και 7D κινηματογράφος. Ζεστά ροφήματα, ζαχαρωτά και είδη δώρων πλαισιώνουν το χώρο του πάρκου ενώ στη σκηνή τοπικά συγκροτήματα και χορευτικά προσδίδουν ρυθμό και κέφι στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Συντάκτης :Όλγα Ορφανίδου

Keywords
Τυχαία Θέματα