Αλεξανδρούπολη : Μεγάλη ανταπόκριση εμπόρων στις κάλπες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ

12:12 23/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Περίπου επτακόσιοι (700) έμποροι και επαγγελματίες της Αλεξανδρούπολης σε σύνολο εγγεγραμμένων μελών εννιακοσίων (900 ) προσήλθαν στις κάλπες στις 18 και 19 Μαΐου για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ στον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης.

Ο μοναδικός Συνδυασμός που κατατέθηκε ήταν το «Ενωμένο Εμπόριο» με επικεφαλής τον πρώην πρόεδρο του Δ.Σ του Συλλόγου κ. Κωνσταντίνο Χατζημιχαήλ, ο οποίος κατέκτησε την πρωτιά με 422 ψήφους .
Την δεύτερη θέση με 252 ψήφους πήρε η Κουρμπανιάν Βίβιαν, την τρίτη ο Κασαπίδης Βασίλης με 225 και

την τέταρτη ο Στεργιούδας Ανδρέας με 200 ψήφους.

«Ο Συνδυασμός «Ενωμένο Εμπόριο» κάλυπτε το μεγαλύτερο ποσοστό και το μεγαλύτερο κομμάτι της αγοράς και κάτω από αυτήν την ομπρέλα μπήκαν όλοι οι επαγγελματίες και αυτό φάνηκε κυρίως από την ανταπόκριση που είχαν σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση ,» είπε μιλώντας στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο πρώην εκπρόσωπος τύπου του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης κ. Βασίλης Κασαπίδης, σχολιάζοντας την κατάθεση του μοναδικού Συνδυασμού στις πρόσφατες εκλογές.

«Προσεγγίσαμε ένα απίστευτο νούμερο ψηφοφόρων αυτό των 700 μελών μας όταν στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση πριν από τρία χρόνια οι ψηφοφόροι ήταν μόλις 300 και αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί φαίνεται πως εκτιμήθηκε η δουλειά της προηγούμενης διοίκησης,» είπε ο κ. Κασαπίδης.
Τέλος όπως εκτίμησε ό ίδιος ,το φετινό καλοκαίρι αναμένεται να υπάρξει μια τόνωση της αγοράς από επισκέπτες γειτονικών χωρών καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα ολοένα και αυξάνεται η κίνηση.

Σύνταξη: Όλγα Ορφανίδου

The post Αλεξανδρούπολη : Μεγάλη ανταπόκριση εμπόρων στις κάλπες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα