Αγώνας δρόμου στον δήμο Λαγκαδά

14:31 20/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Αγώνα αντοχής πόλης σε δημόσιο δρόμο απόστασης 10 χιλιομέτρων, με την επωνυμία το «10άρι του Λαγκαδά» – “2ο Run in Lagadas”, διοργανώνει την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017, ο γυμναστικός σύλλογος Λαγκαδά σε συνεργασία με τον δήμο Λαγκαδά και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σε ανάμνηση της διπλής απελευθέρωσης της πόλης του Λαγκαδά (27η Οκτωβρίου 1912 από τον τουρκικό ζυγό και 27η Οκτωβρίου 1944 από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής). Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν και δυο παράλληλοι αγώνες αποστάσεων

5 χιλιομέτρων και 1 χιλιομέτρου.

Ο αγώνας φέρει πιστοποίηση μέτρησης της απόστασης και ηλεκτρονική χρονομέτρηση, τελεί υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης και είναι ενταγμένος στο επίσημο αγωνιστικό πρόγραμμα του ΣΕΓΑΣ.

Οι αγώνες απευθύνονται τόσο σε αθλητές υψηλού επιπέδου όσο κυρίως στους ελεύθερα ασκούμενους δημότες, στους ερασιτέχνες δρομείς και στη μαθητική νεολαία, ενώ θα συμμετέχουν και πολλά μέλη συλλόγων δρομέων υγείας.

Το 2ο «10άρι του Λαγκαδά», μια σημαντική δρομική αθλητική εκδήλωση για την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης με συμμετέχοντες αθλητές από όλη την Ελλάδα, φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε θεσμό για τα αθλητικά δρώμενα της περιοχής.

Ο δήμαρχος Λαγκαδά κ. Γιάννης Καραγιάννης κάλεσε για άλλη μια χρονιά, μικρούς και μεγάλους, ερασιτέχνες και επαγγελματίες δρομείς, να συμμετέχουν στη μεγάλη αθλητική διοργάνωση του δήμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα