«They made it» (trailer)

19:13 9/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Αρχίζει το Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017, στις 14:30, η εβδομαδιαία ημίωρη εκπομπή της ΕΡΤ3 «They made it» με την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου.
Η εκπομπή παρουσιάζει το προφίλ και τους ανθρώπους εταιρειών που εξάγουν προϊόντα ή υπηρεσίες στο εξωτερικό. Μέσα από προσωπικές μαρτυρίες-συνεντεύξεις ακολουθεί και παρουσιάζει τη διαδρομή, τα όνειρα και τις ενέργειες των ανθρώπων να προωθήσουν τα προϊόντα τους στις αγορές του κόσμου. Σκοπός της εκπομπής είναι η ενημέρωση για πρακτικές εξωστρέφειας και η δημιουργία κινήτρων για νέους να ασχοληθούν

με τον πρωτογενή τομέα παραγωγής.
Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς, η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου ταξιδεύει στον νομό Πέλλας και συναντά στη Σκύδρα τη Σταυρούλα Λάμπρου, η οποία εμπνεύστηκε από ένα οικογενειακό κειμήλιο, τον «ντουρβά» των παππούδων της και κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια, με τη δική της συλλογή, να κατακτήσει τις αγορές της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Στη συνέχεια, η εκπομπή ενημερώνει για την εξωστρέφεια και τη διεθνοποίηση των ελληνικών επιχειρήσεων και φιλοξενεί τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών και Ανάπτυξης, Αλέξη Χαρίτση, ο οποίος αναφέρεται στα νέα προγράμματα στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Μεταδίδεται: Από το Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017, κάθε Σάββατο στις 14:30
Παρουσίαση: Αλεξάνδρα Παπαγεωργίου
Εικονοληψία: Δημήτρης Σταμπολής
Ηχοληψία: Σίμος Λαζαρίδης

Keywords
Τυχαία Θέματα
They,