Τένις δρόμου στο κέντρο της Τρίπολης

18:38 4/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το φετινό τουρνουά «Κολοκοτρώνεια Tripolis Tennis Open 2017», περιλαμβάνει ένα μεγάλο δρώμενο, στο κέντρο της Τρίπολης.

ΑΕΚ Τρίπολης και Δήμος Τρίπολης, οργανώνουν street tennis στην Πλατεία Πετρινού, έξω απ’ το Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο Τρίπολης, την Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2017, απ’ τις 6 το απόγευμα, μέχρι τις

10 το βράδυ.

Στην Τρίπολη θα βρεθεί για το γεγονός αυτό και η Λένα Δανιηλίδου (τέως πρωταθλήτρια, μέλος της Ολυμπιακής Ομάδας τένις το 2000 και το 2004 και νο 14 στον κόσμο το 2003).

Η Λένα Δανιηλίδου, θα βρίσκεται από αύριο στην Τρίπολη, όπου και θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, στις 5 το απόγευμα, σε ξενοδοχειακό συγκρότημα, έξω απ’ την Αρκαδική πρωτεύουσα.

Αμέσως μετά, θα βρεθεί στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης και θα παρακολουθήσει τις προπονήσεις της αγωνιστικής ομάδας της ΑΕΚ.

Την Παρασκευή, στις 6 μ.μ. η Δανιηλίδου, θα βρεθεί στην Πλατεία Πετρινού, όπου και θα παίξει τένις με όσους παρευρεθούν στην εκδήλωση, ενώ θα υπογράψει και αυτόγραφα.

Στη δράση αυτή, θα υπάρξουν και άλλες εκπλήξεις.

Ο βασικός χορηγός της ΑΕΚ Τρίπολης, στο περιθώριο αυτής της εκδήλωσης, θα τιμήσει την Λένα Δανιηλίδου για την αθλητικής πορεία.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και ο Παραολυμπιονίκης και μέλος της εθνικής ομάδας με αμαξίδιο, στο τένις, κ. Γιώργος Λαζαρίδης, ο οποίος και θα δώσει και exhibition game με την Δανιηλίδου.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Keywords
Τυχαία Θέματα