Paradise Papers: Επίθεση Τζανακόπουλου σε Μητσοτάκη και νέες αποκαλύψεις (video)

14:05 9/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Να δώσει εξηγήσεις ο κ. Μητσοτάκης στον ελληνικό λαό «πού βρέθηκαν τα χρήματα για τη χρηματοδότηση της offshore εταιρίας, στην οποία εμπλέκεται η σύζυγος του Μαρέβα Γκραμπόφσκι, ποιες ήταν οι δραστηριότητες της συγκεκριμένης εταιρίας και αν την έχει συμπεριλάβει στο «πόθεν έσχες», που είναι υποχρεωμένος να καταθέσει», ζήτησε από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM

97,8.

«Νομίζω ότι αυτό είναι το πραγματικό θέμα των ημερών. Δηλαδή το γεγονός ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι εμπλεκόμενος με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο σε μια υπόθεση για την οποία διευκρινίσεις ακόμα δεν έχουν δοθεί», επισήμανε ο κ. Τζανακόπουλος και πρόσθεσε: «Να εξηγήσει ποια ακριβώς ήταν η δουλειά που έκανε η σύζυγός του».

«Εδώ δεν θα πάμε στο νομικό σκέλος αυτής της υπόθεσης. Αυτά θα τα ελέγξουν οι αρμόδιες αρχές με τη δέουσα προσοχή και εξονυχιστικά. Πρέπει να πάμε στο πολιτικό και στο ηθικό θέμα της υπόθεσης».

Τόνισε, ακόμα, ότι στο εξωτερικό αντίστοιχες υποθέσεις έχουν στην κυριολεξία συνταράξει την κοινή γνώμη.

Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται στην υπόθεση των Paradise Papers και σήμερα το ΕΘΝΟΣ αναφέρεται το όνομα γνωστού Έλληνα τραπεζίτη, ο οποίος ήταν μέτοχος off shore με έδρα τις Βερμούδες, την ALOGA – εμπνευσμένο το όνομα από την ελληνική λέξη «άλογα» – που λειτουργούσε ως το 2014 ως fund επενδυτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα