Oι Εlbrus Two στο Stretto

12:12 16/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Οι Light Nights συνεχίζουν με τζαζ διάθεση στο Stretto (Κ. Ντηλ 18), την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017, στις 21:00 και υποδέχονται το μουσικό σχήμα Elbrus Two.

Το μουσικό project «Elbrus Two» δημιουργήθηκε από δυο φίλους και συνεργάτες , την Μαρία Elbrus, στη φωνή και τα κρουστά, και τον Γιώργο Σμυρνή, στην κιθάρα και τα κρουστά. Οι ποικίλες μουσικές τους επιρροές μπορούν να ακουστούν ξεκάθαρα στις

διασκευές γνωστών και αγαπημένων τραγουδιών του χθες και του σήμερα. Κάπως έτσι λοιπόν, οι μελωδίες και οι ρυθμοί της Jazz και της Swing μουσικής αλληλεπιδρούν με την Pop και την Soul δημιουργώντας ένα άκρως ελκυστικό ηχητικό αποτέλεσμα.
Η Maria Elbrus είναι τραγουδίστρια και χορεύτρια lindy hop. Σπούδασε πιάνο και φωνητική στην Κρατικής Μουσική Σχολή της Ρωσίας, κερδίζοντας διακρίσεις σε κρατικούς διαγωνισμούς. Το 1999 ήρθε στην Θεσσαλονίκη όπου μένει μέχρι και σήμερα και συνεργάζεται με πολλούς καλλιτέχνες, μεταξύ άλλων και ο Γιώργος Σμυρνής. Ο Γιώργος Σμυρνής παίζει κιθάρα, ηλεκτρικό μπάσο και κρουστά και έχει συνεργαστεί με πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες σε live εμφανίσεις.

Οι Light Nights του Stretto περιλαμβάνoυν εκδηλώσεις για τη μουσική, το βιβλίο, τα εικαστικά και το θέατρο από το Νοέμβριο 2016 έως και τον Ιανουάριο 2017. Όλες οι εκδηλώσεις γίνονται στο Stretto, K. Ντηλ18, τηλ.: 2310 275159.

Keywords
Τυχαία Θέματα