OME – OTE: «Καλωσορίζουμε τα προσφυγόπουλα»

09:36 28/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τη θέση της για τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, σχετικά με την ένταξη των προσφυγόπουλων στην εκπαιδευτική διαδικασία, ανακοίνωσε η ομοσπονδία εργαζομένων στον ΟΤΕ.

Σύμφωνα με την ΟΜΕΟΤΕ: «Οι εργαζόμενοι όλης της χώρας στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους ανθρώπους που ξερίζωσε ο πόλεμος και δεχόμαστε τα παιδιά των προσφύγων στα σχολεία. Είναι

τεράστιες οι ευθύνες της κυβέρνησης, που έχει βάλει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή της σε όλες τις αποφάσεις της Ε.Ε., οι οποίες εγκλωβίζουν πρόσφυγες στην Ελλάδα παρά τη θέλησή τους.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να καταδικάσουν και να απομονώσουν τους φασίστες της Χρυσής Αυγής που προσπαθούν να πατήσουν στην άσχημη κατάσταση που βιώνουμε εμείς και οι οικογένειές μας, για να μας γεμίσουν με το φασιστικό και εθνικιστικό δηλητήριο. Για να μας πείσουν ότι εχθρός μας είναι τα κατατρεγμένα και ξεριζωμένα προσφυγόπουλα και όχι τα αφεντικά και οι κυβερνήσεις τους που βάζουν τους λαούς να σφάζονται για το μοίρασμα των πετρελαίων και των πλουτοπαραγωγικών πηγών κάθε χώρας».

Keywords
Τυχαία Θέματα