«Massa Fresca» – Το 92ο και 93ο επεισόδιο στην ΕΡΤ2

05:06 8/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Tο 92ο και το 93ο επεισόδιο της συναρπαστικής νεανικής σειράς, παραγωγής Πορτογαλίας 2016, «Massa Fresca» έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, την Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016, στις 14:00.

Γενική υπόθεση: Η Μαρία Μιγκέλ είναι μια εικοσάχρονη κοπέλα, που έχει χάσει τη μητέρα της από καρκίνο. Όνειρό της ήταν να σπουδάσει τραγούδι στο Λονδίνο, αλλά οι ελπίδες της να το κάνει πραγματικότητα χάθηκαν, όταν όλες οι οικονομίες της ξοδεύτηκαν σε θεραπείες για την αρρώστια της μητέρας της. Όταν αρχίζει η ιστορία, βλέπουμε τη Μαρία

να δουλεύει σε πιτσαρία και να ζει με μια εβδομηντάχρονη γυναίκα, την οποία αποκαλεί γιαγιά, αν και δεν είναι η πραγματική γιαγιά της.

Μία μέρα, οδηγώντας το μηχανάκι της για να παραδώσει μια πίτσα,βλέπει δύο παιδιά που κινδυνεύουν να τα πατήσει ένα αυτοκίνητο, τα σώζει, αλλά η ίδια τραυματίζεται. Οι γονείς των παιδιών, που αισθάνονται τεράστια ευγνωμοσύνη για τη Μαρία, την παίρνουν στο σπίτι τους για να την περιθάλψουν. Εκεί, η Μαρία γνωρίζεται με την οικογένεια των παιδιών κι ενώ όλα πηγαίνουν καλά, οι γονείς αποφασίζουν να φύγουν ταξίδι. Η μοίρα παίζει άσχημο παιχνίδι και το ζευγάρι σκοτώνεται σε αυτοκινητικό δυστύχημα. Τώρα, η Μαρία αναλαμβάνει τη φροντίδα των παιδιών με τη βοήθεια του θείου τους, ο οποίος φαίνεται να είναι ερωτευμένος μαζί της.Η θεία τους, όμως, που έχει κι αυτή ευθύνη για την επιμέλεια των παιδιών, ενδιαφέρεται μόνο για τα χρήματα της οικογένειας και την κληρονομιά.


Επεισόδιο 92ο. Ο Σέρζιο προσπαθεί να πείσει την Γκίντα να τον αφήσει να κοιμηθεί στον καναπέ, αλλά μάταια. Ο Σιμάο προσπαθεί να πείσει τον Σαλβαδόρ να πάνε στο νοσοκομείο, αλλά αυτός τον πιέζει να το κρατήσουν μυστικό. Η Μαρία λέει στον Σέρζιο ότι ο παραγωγός που την είδε στο κονσέρτο, ο Ντούδα, θέλει να τη συναντήσει στο Λονδίνο. Ο Σέρζιο καταλαβαίνει ότι πρόκειται για τον πατέρα της, γιατί είχε ακούσει το όνομα από τον Ντιαμαντίνο. Το λέει στη Μαρία, αλλά αυτή δεν τον πιστεύει, του λέει ότι δεν είχε ποτέ πατέρα. Ο Σεμπαστιάο είναι στον παππού του και η Αντόνια τους επισκέπτεται ξαφνικά, όπου αυτός την αποκαλεί Ρόζα κι αυτή θυμώνει. Ο Ντιαμαντίνο αποκαλύπτει στον Φρανσίσκο ότι ο Φέλιξ είναι βιτρίνα της Αντόνια και ο σκοπός του είναι το ξέπλυμα μαύρου χρήματος μέσω του σχολείου.


Επεισόδιο 93ο. Στο εργοστάσιο χτυπάει ο συναγερμός και οι υπάλληλοι δεν μπορούν να αναπνεύσουν από τη διαρροή τοξικών χημικών. Ο Φρανσίσκο επιστρέφει στο γραφείο και βρίσκει τη Σέλια πεσμένη στο πάτωμα. Όταν ανήσυχος προσπαθεί να μάθει από το γιατρό αν είναι όλα καλά με το μωρό, αυτός του αποκαλύπτει ότι η Σέλια δεν είναι έγκυος. Ο Φρανσίσκο έξαλλος από την απάτη, της ζητάει να φύγει από το σπίτι. Η Μικίνιας μαθαίνει από τον Σέρζιο τα νέα για τον πατέρα της Μαρίας και τη συμβουλεύει να μιλήσει μαζί του και να δεχτεί τη βοήθειά του. Ο Σεμπαστιάο λέει στην Καταρίνα τι συνέβη στο εργοστάσιο και υποπτεύεται ότι η Αντόνια είναι υπεύθυνη για τη διαρροή. Η Μικίνιας πιστεύει ότι η Μαρία πρέπει να μάθει ότι ο Φρανσίσκο ανακάλυψε την αλήθεια για τη Σέλια.

Παίζουν: Μαφάλντα Μαραφούστα, Ντουάρτε Γκόμες, Μπεατρίς Μπαρόσα, Πέντρο Καρβάλιο, Σοφία Άλβες, Σάρα Μπαράντε

Keywords
Τυχαία Θέματα