Kομοτηνή: Νέο νοσοκομείο ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας

18:16 30/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Την ανέγερση νέου νοσοκομείου ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ο υπουργός υγείας Ανδρέας Ξάνθος κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στο νοσοκομείο Κομοτηνής.

Ο κ. Ξανθός είχε σειρά επαφών καταρχήν με τον διοικητή του νοσοκομείου Κομοτηνής τον κ Γιώργο Φιλιππίδη και αμέσως μετά με τον δήμαρχο Κομοτηναίων τον αντιπεριφερειάρχη Νίκο Τσαλικίδη και τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Χρήστο Μέτιο.και στη συνέχεια με τους εργαζόμενους του νοσοκομείου

Όπως τόνισε ο κ Ξανθός η κατασκευή του νέου νοσοκομείου θα χρηματοδοτηθεί από την Ευρωπαϊκή

Τράπεζα Επενδύσεων. Από την πλευρά του ο διοικητής του νοσοκομείου Κομοτηνής τόνισε ότι επαναπροκηρίσετε η πρόσληψη 29 καθαριστριών μέσω ΑΣΕΠ , 6 ατόμων στον τομέα της εστίασης και 8 ατόμων για την φύλαξη του νοσοκομείου.

Ο πρόεδρος των εργαζόμενων του νοσοκομείου Κοσμάς Φιλιππίδης επεσήμανε την ανάγκη για πρόσληψη νοσηλευτικού προσωπικού καθώς υπάρχουν 83 κενά για υποστελέχωση έκανε λόγω και η γραμματέας του συλλόγου Μαρία Ντικούδη. Από την πλευρά των γιατρών για τις συνθήκες εργασίες και την έλλειψη ιατρικού προσωπικού έκανε λόγω ο Αλέκος Σπανός.

Παράλληλα Ανακαίνιση του κέντρου υγείας Σαπών ζήτησε ο δ/ντης του. Επίσης ζήτησε το κέντρο υγείας να γίνει έδρα του ΕΚΑΒ.

Keywords
Τυχαία Θέματα