Kαλοκαίρι στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας

14:21 30/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Προτάσεις ψυχαγωγίας και δημιουργικής απασχόλησης για το φετινό καλοκαίρι κάνει το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας στους μικρούς του φίλους.
Προσχολική ηλικία
Πολιτιστικό Εργαστήρι για παιδιά από 4 έως 6 ετών , δύο απογεύματα την εβδομάδα
Μια ξεχωριστή καλοκαιρινή εμπειρία για δημιουργική απασχόληση, ψυχαγωγία, πολύ παιχνίδι και ακόμη περισσότερο κέφι περιμένει τους μικρούς φίλους του Ινστιτούτου από τις 13 – 29 Ιουνίου.
Σχολική

Ηλικία – Πολιτιστική «Κατασκήνωση»
Για παιδιά από 6 εως 12 ετών, από τις 9.00 το πρωί ως τις 2.00 το μεσημέρι.
Μια ξεχωριστή καλοκαιρινή εμπειρία για δημιουργική απασχόληση, ψυχαγωγία, πολύ παιχνίδι και ακόμη περισσότερο κέφι περιμένει τους μικρούς φίλους από τις 15 – 30 Ιουνίου στο καλοκαιρινο camp – ένα ταξίδι στο χρόνο.
Ένας ιππότης και μια πριγκίπισσα το Μεσαίωνα στη Γαλλία χάνονται στη μηχανή του χρόνου και βρίσκονται στη Λάρισα του σήμερα.
Κάθε μέρα μια άλλη μέρα… μέχρι να μαζευτούν τα δέκα κλειδιά, να λυθεί ο γρίφος ώστε ο ιππότης και η πριγκίπισσα να βρουν το εισητήριο της επιστροφής.
Για δύο εβδομάδες, το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας επισκεπτεται τη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας-Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα, το Μουσείο Κούκλας, γνωρίζει το άθλημα της ιππασιας και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του καλοκαιριού γεμίζει με φανταστικά παιχνίδια από το γαλλικό μεσαίωνα, γεύση της γαλλικής κουλτούρας, της τέχνης της ζωγραφικής, τις μαριονέτες, πολιτιστικούς περιπάτους, κηνύγι θησαυρού, κηπουρική, ιππασία και όχι μόνο…
Για περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικό πρόγραμμα στο τηλ επικοινωνίας 2410287508 .

The post Kαλοκαίρι στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα