Kάλεσμα συμπόρευσης από τον Δ. Κουτσούμπα

01:48 18/12/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε πολιτική συγκέντρωση που διοργάνωσε η Τομεακή Οργάνωση Λάρισας του ΚΚΕ μίλησε χθες ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε του κόμματος Δ. Κουτσούμπας ο οποίος απηύθυνε κάλεσμα συμπόρευσης με το ΚΚΕ σε όλους τους πολίτες, σε αυτούς που απογοητεύτηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, σε αυτούς που στο παρελθόν έκαναν διαφορετική επιλογή, στηρίζοντας τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

«Δεν είναι λύση η συνεχής εναλλαγή, ίδιας κοπής κομμάτων. Η ελπίδα, η διέξοδος βρίσκεται στη συμπόρευση με το ΚΚΕ» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κουτσούμπας.
Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ άσκησε επίσης σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση με ιδιαίτερη αναφορά στην οικονομία και την εξωτερική πολιτική. «Πανηγυρίζουν τα κυβερνητικά στελέχη ότι γυρίζουμε σελίδα και τους αξίζουν τα συγχαρητήρια των κορακιών(Ε.Ε,ΔΝΤ) καθώς κατάφεραν να πάρουν όλα τα μέτρα,τα οποία απαιτούσαν οι δανειστές και τα οποία δεν πρόλαβε να πάρει η Ν.Δ» τόνισε με έμφαση και συνεχίζοντας χαρακτήρισε αδίστακτη την κυβέρνηση που εξαπέλυσε επίθεση στο «ιερό δικαίωμα»της απεργίας, το οποίο όπως είπε δεν τόλμησαν να αγγίξουν οιπροηγούμενοι.
Οσον αφορά δε την εξωτερική πολιτική τη χαρακτήρισε συνέχεια της εσωτερικής πολιτικής και επικέντρωσε την κριτική του στην πρόσφατη επίσκεψη Ερντογάν και τις προκλητικές του αξιώσεις, τις κοινές στρατιωτικές ασκήσεις με το Ισραήλ και την πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία

Keywords
Τυχαία Θέματα