Kαλαμάτα: Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για το Φεστιβάλ Χορού

10:01 5/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ξεκίνησε σήμερα (Τετάρτη), στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας (από τις 10 π.μ. – 1 μ.μ. και 6.30 μ.μ. – 9 μ.μ. καθημερινά) και ηλεκτρονικά, στο: www.kalamatadancefestival.gr, η προπώληση των εισιτηρίων για τις παραστάσεις των οκτώ ξένων και των τεσσάρων ελληνικών ομάδων σύγχρονου χορού, που φιλοξενεί φέτος το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα παρουσιάζονται οι ομάδες και οι χορογράφοι «Moving Into Dance Mophatong»

από τη Νότια Αφρική με χορογράφο την Τζέσσικα Νιούπεν, και οι ομάδες των Χελένα Φρανσίν και Ορι Φλόμιν από τη Σουηδία, της Ισπανο-ολλανδής Μαρίνας Μασκαρέλ, του Αντι Μπούτρους, Αραβα του Ισραήλ, και του Ιταλού Αντρέα Κοστάντσο Μαρτίνι.
Ακόμα, για μία ακόμη φορά συμμετέχουν στο Φεστιβάλ το Εθνικό Χορογραφικό Κέντρο – Μπαλέτο της Λoρραίνης, με τα έργα των Ματίλντ Μοννιέ, Τρίσα Μπράουν και Μερς Κάννιγχαμ, το CCN2-Εθνικό Χορογραφικό Κέντρο της Γκρενόμπλ με το Ρασίντ Ουραμντάν, όπως και η «Vertigo Dance Company», με έργο της Νόα Βερτχάιμ και οι ελληνικές ομάδες «Κινητήρας» σε χορογραφία Αντιγόνης Γύρα και της ομάδας, η Ομάδα Χορού «Ζήτα» με έργο της Ιριδας Καραγιάν, η Ομάδα Σύγχρονου Χορού «Creo», με έργο της Πωλίνας Κρεμαστά και οι χορογράφοι Γιάννης Μανταφούνης και Ιφε Μακατάμνυ από την Ιρλανδία.

Τιμές εισιτηρίων:
– Παραστάσεις στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας-Κεντρική αίθουσα: 15 ευρώ & 12 ευρώ (φοιτητικό/ μειωμένο).* - Παραστάσεις στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας-Στούντιο: 12 ευρώ (Γενική είσοδος).
– Παραστάσεις στο Πνευματικό Κέντρο: 12 ευρώ (Γενική είσοδος). - Ειδική τιμή για τους συμμετέχοντες στα Εκπαιδευτικά Προγράμματα του Φεστιβάλ: 10 ευρώ.
– Η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις και στην παράσταση «Ανύποπτος χρόνος» της Αντιγόνης Γύρα με τον ΚΙΝΗΤΗΡΑ στην κεντρική πλατεία.
* H έκδοση μειωμένων εισιτηρίων καθώς και η είσοδος με αυτά στο θέατρο γίνεται με την επίδειξη της αντίστοιχης ειδικής κάρτας (Φοιτητική κάρτα / Κάρτα πολιτισμού / Κάρτα ανεργίας / Κάρτα Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων / Κάρτα Σωματείου Εργαζομένων στο Χώρο του Χορού / Κάρτα ΑΜΕΑ).

Πληροφορίες για εισιτήρια και αγορά μέσω πιστωτικών καρτών (Visa & Mastercard) καθημερινά εκτός απογεύματος Σαββάτου και Κυριακής, στα τηλ.: 27210 28193 και 27210 96753, fax: 27210 89416.

Keywords
Τυχαία Θέματα