Kαλαμάτα: «Στερείται σοβαρότητας το θέμα της Διαστημικής Πύλης στην πόλη μας», λέει ο Νίκας

10:44 7/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

«Το θέμα της δημιουργίας διαστημικής πύλης στην Καλαμάτα στερείται σοβαρότητας», υπογράμμισε ο δήμαρχος, Παναγιώτης Νίκας. Προσέθεσε μάλιστα πως η υπόθεση αυτή το μόνο που εξυπηρετεί είναι την προπαγάνδα φυγής από την πραγματικότητα και την αυτοπροβολή κάποιων.

Ειδικότερα, ο δήμαρχος απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το ενδεχόμενο δημιουργίας «Διαστημικής Πύλης» στην Καλαμάτα

(θέμα που ανακινήθηκε ξανά μετά τις κυβερνητικές εξαγγελίες για ίδρυση «Διαστημικής Υπηρεσίας»), τόνισε: «Ως Δήμαρχος και ως Δήμος δεν ασχολούμαστε με θέματα, τα οποία στερούνται σοβαρότητας, για τους λόγους που κάθε λογικός άνθρωπος κατανοεί.
Σε μια κοινωνία, η οποία στερείται βασικών αγαθών και υποδομών και, επιπλέον, μαστίζεται από χρόνια απουσία κάθε προγραμματισμού, η προβολή θεμάτων, που κινούνται περίπου στο χώρο της φαντασίας, μόνο μηχανισμούς προπαγάνδας, φυγής από την πραγματικότητα ή αυτοπροβολής εξυπηρετεί και τίποτε άλλο. Αρκετά μ’ όλα αυτά! Ας συμφιλιωθούμε με την πραγματικότητα και ας προσπαθήσουμε να τη βελτιώσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα