Jazz in the City: Live συναυλία από το στούντιο «Ε» της ΕΡΑ

15:55 11/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Η Ελληνική Ραδιοφωνία, το Τρίτο Πρόγραμμα και η εκπομπή «Jazz in the City», συνεχίζουν την επαφή τους με το κοινό και τη συνεργασία με τους μουσικούς και τα σχήματα της ελληνικής τζαζ σκηνής.

Στο πλαίσιο αυτό, την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 21:00, από το στούντιο «Ε» της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα κουαρτέτο που αναμιγνύει στοιχεία της μουσικής παράδοσης της ανατολικής Μεσογείου με τον σύγχρονο αυτοσχεδιασμό.

Τρεις εξαιρετικοί δεξιοτέχνες

και μία γοητευτική φωνή -ο Νίκος Παραουλάκης (νέι), ο Τζιχάν Τούρκογλου (φωνή και σάζι), ο Κυριάκος Ταπάκης (ούτι) και η Μαρίνα Δακανάλη (τραγούδι), θα ξεδιπλώσουν ρυθμούς και μελωδίες που συνθέτουν ένα συναρπαστικό τοπίο, γεμάτο ηχοχρώματα, εντάσεις, απαλές στιγμές και ηχητικές εκπλήξεις, που βλέπει βαθιά, στην καρδιά της ίδιας της μουσικής. Όχημά τους τραγούδια, οργανικές συνθέσεις και αυτοσχεδιασμοί.

Η είσοδος για το κοινό, που επιθυμεί να παρακολουθήσει τη συναυλία, είναι ελεύθερη, με προσκλήσεις κατά προτεραιότητα, λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων.

Για προσκλήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν κατά τις εργάσιμες ημέρες στο 210 6066807, από τις 11:00 έως τις 15:00.

Την εκπομπή «Jazz in the City», επιμελείται και παρουσιάζει ο Δημήτρης Τρίκας.

*Συντονιστείτε στο Τρίτο Πρόγραμμα για να ακούσετε την εκπομπή ενώ θα μπορείτε να την δείτε ζωντανά μέσα από το www.ert.gr .

Info:

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016, ώρα 21:00

Jazz in the City: Live συναυλία από το στούντιο «Ε» της ΕΡΑ

Streaming: webradio.ert.gr/trito

Facebook: https://www.facebook.com/tritoprogramma

Keywords
Τυχαία Θέματα