«Indian Summers» στην ΕΡΤ1

01:57 12/12/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το 8ο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της συναρπαστικής ιστορικής – δραματικής σειράς εποχής «Indian Summers», παραγωγής Αγγλίας 2015, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση– οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1, την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 22:00.

Επεισόδιο 8ο: «Το πάρτι γενεθλίων» Η Άλις με τον Άφριν αποφασίζουν να το σκάσουν στην Αυστραλία και η Σύνθια συμφωνεί να τους βοηθήσει. Ο Ραλφ έχει συμφιλιωθεί με τον Άφριν αλλά τον πονά η προδοσία του Μαχαραγιά και ότι χρωστά στον Χάβιστοκ.

Ο Ίαν ανακαλύπτει κάτι που έχει σχέση με έναν φόνο που έγινε πριν τρία χρόνια αλλά η καρδιά του ραγίζει όταν η Σούνι τον απορρίπτει για το Ναρές. Αυτό εξοργίζει την οικογένειά της, καθώς αυτός είναι Μουσουλμάνος, όχι Παρσί. Οι Ράγουορθ αποφασίζουν να μείνουν στη Σίμλα αλλά η Άλις και ο Άφριν το σκάνε μαζί με το αγοράκι της μετά το πάρτι γενεθλίων του. Όμως ο Χάβιστοκ τους παίρνει είδηση και τους προλαβαίνει.

Υπόθεση: Βρισκόμαστε στο 1932 στη Σίμλα, μια πόλη στη βόρεια Ινδία φωλιασμένη στα μεγαλοπρεπή Ιμαλάια και στις φυτείες τσαγιού, τα τελευταία δραματικά χρόνια της αγγλικής αυτοκρατορίας. Κάθε καλοκαίρι, ο κυβερνήτης μαζί με τους αξιωματούχους του αφήνουν το καυτό Νέο Δελχί για να παραθερίσουν στη δροσιά της «μικρής Αγγλίας», όπως φαντάζονται τη Σίμλα, που για έξι μήνες γίνεται η πρωτεύουσα της Ινδίας. Από εκεί ασκούν τη διακυβέρνηση, ενώ, ταυτόχρονα, διασκεδάζουν μαζί με συζύγους, ερωμένες και διάφορες αδέσμευτες γυναίκες που ψάχνουν για σύζυγο. Όμως, η Ιστορία είναι εναντίον τους, η Ινδία θέλει ανεξαρτησία και η λάμψη αρχίζει να ξεθωριάζει. Ποιος θα μείνει όταν το καράβι βουλιάξει;

Παίζουν: Χένρι Λόιντ Χιουζ, Τζούλι Γουόλτερς, Πάτρικ Μαλαχάιντ, Τζεμάιμα Γουέστ.

Η σειρά έχει μεταδοθεί εκτός από την Αγγλία, στις ΗΠΑ, στη Νέα Ζηλανδία, την Εσθονία, τη Σουηδία και τη Νορβηγία και έχει ενθουσιάσει κοινό και κριτικούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα