«Art Week» στην ΕΡΤ2

11:21 26/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Η Λένα Αρώνη υποδέχεται αγαπημένους καλλιτέχνες στην εκπομπή «Art Week», που μεταδίδεται την Κυριακή 26 Μαρτίου 2017 και ώρα 17:30, από τη συχνότητα της ΕΡΤ2.

Στο πρώτο μέρος της εκπομπής «Art Week», που θα μεταδοθεί την Κυριακή 26 Μαρτίου 2017 και ώρα 17:30 στην ΕΡΤ2, καλεσμένος είναι ο στιχουργός Παρασκευάς Καρασούλος, ο οποίος μιλάει στη Λένα Αρώνη για το όραμα της «Μικρής Άρκτου», για τη μουσική και το σύγχρονο ελληνικό τραγούδι.

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, ο ερμηνευτής Γιώργος Περρής μιλάει στη Λένα Αρώνη για την καλλιτεχνική και

προσωπική του πορεία, την εξέλιξή του και τη διεθνή καταξίωσή του.

Παρουσίαση-αρχισυνταξία: Λένα Αρώνη.

Σκηνοθεσία: Μιχάλης Νταής, Μιχάλης Λυκούδης.

Διεύθυνση παραγωγής: Κορίνα Βρυσοπούλου.

Μοντάζ: Κώστας Ιωακειμίδης.

Το «Art Week» είναι η εκπομπή που κάθε εβδομάδα παρουσιάζει μερικούς από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες. Η Λένα Αρώνη συνομιλεί με μουσικούς, σκηνοθέτες, λογοτέχνες, ηθοποιούς, εικαστικούς, με ανθρώπους οι οποίοι, με τη διαδρομή και την αφοσίωση στη δουλειά τους, έχουν κατακτήσει την αναγνώριση και την αγάπη του κοινού.

Μιλούν στο «Art Week» για τον τρόπο με τον οποίον προσεγγίζουν το αντικείμενό τους και περιγράφουν χαρές και δυσκολίες που συναντούν στην πορεία τους.

Η εκπομπή ευελπιστεί να ανάδειξει το προσωπικό στίγμα Ελλήνων καλλιτεχνών, που έχουν εμπλουτίσει τη σκέψη και την καθημερινότητα του κοινού που τους ακολουθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα