Aπογοήτευση και πικρία στον Ορειβατικό Σύλλογο για τη μήνυση του Δασαρχείου

14:52 2/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Την απογοήτευση και την πικρία του μετέφερε στο Δίκτυο Θεσσαλιας της ΕΡΤ ο πρόεδρος του Ορειβατικού Συλλόγου Λάρισας Χρήστος Καραμπούζης για τη μήνυση και το πρόστιμο που επιβλήθηκε στη Διοίκηση του Συλλόγου από το Δασαρχείο Λάρισας για παράνομη δραστηριότητα στην κορυφή του Κισσάβου.
Οπως εξήγησε ο κ. Καραμπούζης, ο Ορειβατικός Σύλλογος είχε ενημερώσει τον Δήμο Τεμπών για την πρόθεση του να επαναλειτουργήσει μικρό λιφτ στην περιοχήκαι είχε τη σύμφωνη γνώμη του. Στη συνέχεια υπέβαλε σχετικό αίτημα στο Δασαρχείο και εν αναμονή της

απόφασης προχώρησε στη διαμόρφωση του χώρου που θα λειτοργούσε το λιφτ. «Ισως να βιαστήκαμε αλλά θέλαμε να προλάβουμε τον καιρό» δήλωσε ο κ. Καραμπούζης και διευκρίνισε πως η παρέμβαση είναι ήπια και δεν προκαλεί καμία ζημιά σοτ εθνικό μονοπάτι.
«Δεν θα καταστρέφαμε ποτέ, κάτι που εμείς δημιουργήσαμε» τόνισε με έμφαση και σημείωσε πως το επόμενο διάστημα θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου προκειμένου να αποφασίσει την περαιτέρω στάση του.
Φανερά πικραμένος μάλιστα δήλωσε πως η μήνυση σε βάρος τους, βάζει φρένο στα σχέδια τους για την επαναλειτουργία του λιφτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα