Aπεργούν οι έκτακτοι του Υπουργείου Πολιτισμού στις 23 Φεβρουαρίου

16:00 20/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με βασικό ζήτημα την άμεση πληρωμή όλων των δεδουλευμένων, το Πανελλήνιο σωματείο έκτακτου προσωπικού του Υπουργείου Πολιτισμού, θα πραγματοποιήσει 24ωρη απεργία την Πέμπτη 23 Φλεβάρη 2017.

Παράλληλα ανακοίνωσε και συγκέντρωση την ίδια μέρα στις 12:00 στο Υπουργείο Πολιτισμού.

Στην ανακοίνωση του σωματείου αναφέρεται ότι: «Η διαδικασία αλλαγής κωδικών και υπολόγων των συγχρηματοδοτούμενων έργων που διαχειρίζεται το Υπουργείο Πολιτισμού, οδήγησε σε καθυστερήσεις πληρωμών όλων σχεδόν των

συναδέλφων που εργάζονται στους φορείς και τις Υπηρεσίες του Υπουργείου, καθυστερήσεις ακόμα και πολλών μηνών και οι οποίες συνεχίζονται ακόμα, χωρίς κάποιο σαφές χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής.

Αυτή η διαδικασία έρχεται να προστεθεί σε καθυστερήσεις που υπήρχαν ήδη στην μισθοδοσία και στην διαχρονική καθυστέρηση πληρωμών που παρατηρείται για όλες τις ειδικότητες και σε όλες τις Υπηρεσίες του Υπουργείου. Οι συνάδελφοι αρχαιοφύλακες που προσελήφθησαν τον χειμώνα με τετράμηνες συμβάσεις είναι απλήρωτοι και ενδέχεται να μην έχουν πληρωθεί ακόμα και ύστερα από την λήξη της σύμβασής τους. Το φαινόμενο αυτό είναι απαράδεκτο.

Απαιτούμε:
-Άμεση πληρωμή όλων των δεδουλευμένων
-Λύση τώρα για την ομαλή καταβολή της μισθοδοσίας για όλους
-Να μην ξαναεμφανιστούν φαινόμενα καθυστερήσεων μισθοδοσίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα