«4o SEFA Basketball Camp»

06:28 30/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Για τέταρτο στη σειρά χρόνο ο Αρκαδικός αποδεικνύοντας το ενδιαφέρον του για την σωστή λειτουργία των ακαδημιών και την ανάδειξη ταλέντων στο μπάσκετ, διοργανώνει το «4o SEFA Basketball Camp».Μετά τις τρεις διοργανώσεις που στέφθηκαν με επιτυχία ο Αρκαδικός συνεχίζει με την ίδια αγάπη να στηρίζει την προσπάθεια που γίνεται για ανάδειξη νέων αστεριών.

Το «4o SEFA Basketball Camp» θα διεξαχθεί για τέσσερις ημέρες (9-12 Ιουνίου) και στο διάστημα αυτό οι προπονητές του Αρκαδικού (Διαμαντάκος, Γεωργακόπουλος, Τσαμακλής, Πολυζωγόπουλος, Μιχαλοπούλου) μαζί με επίσημους καλεσμένους προπονητές,

γυμναστές, παίκτες που θα τιμήσουν το Camp με την παρουσία τους, θα δείξουν τα μυστικά του αθλήματος σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 7-18 ετών.

Στόχος του Camp είναι η σωστή εκμάθηση των βασικών κανόνων του μπάσκετ, προκειμένου τα παιδιά να βελτιωθούν ατομικά και να μάθουν παράλληλα στην πειθαρχία και στο σεβασμό που απαιτείται. Το εξειδικευμένο πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί τις ημέρες του Camp, συνδυάζει παιχνίδι, γνώση, ψυχαγωγία για όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν.

Οι δραστηριότητες του camp θα φιλοξενηθούν στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης. Πρόκειται για σύγχρονες εγκαταστάσεις που προσφέρουν ασφάλεια και πεδίο δράσης για κάθε παιδί.

Πρόγραμμα

Πρωινή προπόνηση

Χειρισμός μπάλας-ντρίπλα, μεθοδολογία εκμάθησης πάσας και σουτ, προσαρμοσμένη στις ανάγκες κάθε ηλικίας.

Απογευματινή προπόνηση

Εφαρμογή από καλεσμένους προπονητής και παίκτες τεχνικών στοιχείων σε καταστάσεις 1 vs 1 έως 4 vs 4.

Προπονητές Camp

Γιάννης Διαμαντάκος – Προπονητής Αρκαδικού
Πάνος Γεωργακόπουλος – Προπονητής ακαδημιών
Βελισσάριος Τσαμακλής – Προπονητής ακαδημιών
Νίκος Πολυζωγόπουλος – Βοηθός προπονητή Αρκαδικού
Φιλιώ Μιχαλοπούλου – Προπονήτρια ακαδημιών

Προσκεκλημένοι στο 4ο SEFA BASKETBALL CAMP

Γιάννης Καστρίτης: Ο Γιάννης Καστρίτης από την επόμενη χρονιά θα είναι προπονητής της ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης SEAJETS. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν προπονητής των Τρικάλων, τα οποία τερμάτισαν στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Basket League, εξασφαλίζοντας με άνεση την παραμονή στην κατηγορία. Ο 35χρονος τεχνικός άρχισε την προπονητική του καριέρα του 2005 από τα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα Πατρών, ενώ στη συνέχεια εργάστηκε ως βοηθός προπονητή στην Ολυμπιάδα Πατρών στην Α1. Τη σεζόν 2008-2009 έγινε πρώτος προπονητής στην Απολλωνιάδα και την αμέσως επόμενη χρονιά εντάχθηκε στο τεχνικό επιτελείο του Αρκαδικού. Από το 2012 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Αρκαδίας, μένοντας σε αυτή τη θέση ως το 2016. Το 2015 μάλιστα κατάφερε να οδηγήσει τον Αρκαδικό στην άνοδο στην Α1, ενώ ο ίδιος ψηφίστηκε ως ο προπονητής της χρονιάς στην Α2, όντας παράλληλα ο νεότερος πορπονητής που κερδίζει άνοδο στην Α1!

Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος: Ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με δίπλωμα προπονητή καλαθοσφαίρισης με βαθμό ειδικότητας. Έχει εργαστεί ως προπονητής και υπεύθυνος προγράμματος στις ακαδημίες μπάσκετ πολλών σωματείων όπως ο Πανελλήνιος ΓΣ, ο Πανιώνιος ΓΣ, ο Ηλυσιακός ΑΟ (Παιδική ομάδα 1η θέση Αθήνας και τη 2η θέση στο Πανελλήνιο), τον ΑΟ Σπόρτινγκ, το BAC Teleunicom, τον Παναθηναϊκό ΑΟ (6 συνεχόμενες φορές πρωταθλητής ΕΦΗΒΩΝ στην Αθήνα, 3 Πανελλήνια Πρωταθλήματα Εφήβων, πρωταθλητής νέων, 2 ανόδους από Δ’ ΕΣΚΑ στη Β’ ΕΣΚΑ) και τον ΑΣΕ Δούκα (Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων). Επίσης έχει διατελέσει πρώτος προπονητής και βοηθός προπονητή σε πολλές αντρικές και γυναικείες ομάδες όπως: ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ, ΑΟ ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ (πρώτος βοηθός στην Α1 Ανδρών), ΑΕ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ, ΟΦΠΦ ΕΘΝΙΚΟΣ, ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γ’ εθνική), ΑΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ (2η θέση στο Κύπελλο και Πρωτάθλημα στην Α1 γυναικών), ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΑΝΙΔΩΝ (2η θέση στο πανευρωπαϊκό της Βοσνίας), ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ.

Γιάννης Χρυσανθόπουλος: Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Αθηνών, 1990 με ειδικότητα καλαθοσφαίριση και από το 2015 προπονητής στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού Πειραιά. Επιμόρφωση στο Πανεπιστήμιο Connectikat στην προπονητική καλαθοσφαίρισης. Προπονητής σε τμήματα υποδομής Πανελλήνιου ΓΣ, ΑΟ Ζωγράφου, Ποσειδώνα Καλαμάτας. Προπονητής ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης στην κεντρική και νότια Πελοπόννησο. Β’ προπονητής στην Εθνική ομάδα παίδων 1997-2001. Προπονητής σε ομάδες ανδρών Ποσειδώνα Καλαμάτας. Μέλος του ΔΣ του συνδέσμου Ελλήνων προπονητών καλαθοσφαίρισης από το 2002 έως σήμερα.

Επίσης, κοντά μας θα είναι και οι αγαπημένοι πρώην παίκτες του Αρκαδικού: Άκης Καλλινικίδης, Βασίλης Καββαδάς και Χριστόφορος Στεφανίδης.

Πληροφορίες: 6983338295, 6932234699, 6932088193

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Βασίλης Κούβαλης

Keywords
Τυχαία Θέματα