20 χρόνια Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας και ΟΙΚΟ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

10:51 3/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ανοιχτή εκδήλωση για τα 20 χρόνια της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Μαγνησίας και της εφημερίδας ΟΙΚΟ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, στις 18:45, στα γραφεία της οργάνωσης, Γαζή 216 και Βλαχάβα.

Στην εκδήλωση θα παραστούν όλα τα μέλη της νεοεκλεγείσης Επταμελούς Γραμματείας του Πανελληνίου Δικτύου Οικολογικών Οργανώσεων (ΠΑΝΔΟΙΚΟ) και συγκεκριμένα οι: Ν. Ασλάνογλου (Βέροια), Αθ. Θεοδωρόπουλος (Πάτρα), Γ. Καλλιαμπέτσος (Αθήνα), Παν. Κατσουλάκος (Μακρακώμη), Γ. Παλαμάρης (Κορινθία) και Μαίρη Χουλιέρη (Χαλκίδα).

Το πρόγραμμα της

εκδήλωσης προβλέπει την προβολή βίντεο με τη δράση της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Μαγνησίας, που ήταν πλούσια όλα αυτά τα χρόνια, όχι μόνο στη Μαγνησία αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Θα προβληθούν επίσης πολύ ενδιαφέροντα βίντεο για τις επιπτώσεις που έχουν τα πλαστικά στη θαλάσσια ζωή. Ανάλυση του προβλήματος θα γίνει από την Επ. Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών κυρία Εύη Νομικού. Θα ακολουθήσει μουσική εκδήλωση.

Η ΟΙΚΟ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ είναι η μοναδική οικολογική εφημερίδα με πανελλαδική κυκλοφορία. Στηρίζεται στην εθελοντική συνεισφορά όλων των συντελεστών της έκδοσης. Η θεματολογία της αναφέρεται σε Ελληνικά και διεθνή οικολογικά θέματα, σε θέματα που αφορούν στη φύση και την πανίδα, χωρίς να αρνείται πολιτικά σχόλια με τον ευρύ τους χαρακτήρα.
Πρόσφατα έχει περάσει στην ηλεκτρονική έκδοση αυξάνοντας έτσι κατά πολύ τον αριθμό των συνδρομητών της. Έχει ως συνδρομητές ιδιώτες, εταιρείες, δημόσιες υπηρεσίες και πολλούς φορείς. Επίσης και όλες σχεδόν τις Ελληνικές Οικολογικές Οργανώσεις. Συνδρομητές επίσης είναι όλες οι Υπηρεσίες Υπουργείων, Περιφερειών, Νομαρχιών και Δήμων που συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με το περιβάλλον. Επίσης όλοι οι Υπεύθυνοι Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, σε όλους τους νομούς της χώρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα