Ζουράρις: Πολλές συναδέλφισσές μου κάνουν παρενόχληση σε κάτι μπέμπηδες

13:32 11/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Για την κατάργηση των σχολικών εκδρομών στο εξωτερικό αλλά και τη σεξουαλική παρενόχληση όπως και για τη μοναξιά μίλησε στην κάμερα του Πρω1νού ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις.

Σχετικά με τις σχολικές εκδρομές τόνισε: «Είπα ότι οι εκδρομές πρέπει να είναι εκπαιδευτικές και να μη σέρνονται στις 11 το βράδυ στα Λαδάδικα να ψάχνουν σε κ…δικο να μπουν«.

Επίσης, αναφορικά με τη σχέση του με τη μοναξιά, σημείωσε ότι»Είμαι και ορειβάτης

και η ορειβασία είναι μοναχική. έΕίναι σαν τα μοναστήρια, εχω ζήσει σε μοναστήρια πάρα πολύ και μάλιστα σε σκήτες. Έχω μια ευμενή προδιάθεση προς τη μοναξιά. Η μεγαλύτερη περίοδος που έμεινα σε μοναστήρι ήταν δύο μήνες«.

Όσον αφορά στη σεξουαλική παρενόχληση, τόνισε ότι πρόκειται για λέπρα, φρίκη. «Πρέπει να τελειώσει αυτή η «λέπρα», είναι φρίκη. Όταν εγώ εκμεταλλεύομαι τη θέση μου, εγώ τα ξέρω αυτά από το καθηγητιλίκι. Υπάρχουν συνέχεια. Πολλές συναδέλφισσές μου κάνουν παρενόχληση σε κάτι μπέμπηδες, διότι ο μπέμπης πρέπει να πάρει πτυχίο και μαζί με το πτυχίο πρέπει να περάσει και από τις πτυχώσεις της κυρίας«.

Το βίντεο από το zappit.gr

The post Ζουράρις: Πολλές συναδέλφισσές μου κάνουν παρενόχληση σε κάτι μπέμπηδες appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα