Υπόθεση Λεμπιδάκη: Απολογούνται οι 7 – Απειλές με ομερτά στις οικογένειες των συλληφθέντων

12:31 7/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Απολογούνται οι επτά συλληφθέντες που εμπλέκονται στην υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη,ενώ οι δύο αρνούνται την εμπλοκή τους στην υπόθεση. Επίσης, οι αστυνομικοί αναζητούν άλλα οκτώ άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση ενός εκ των συνηγόρων υπεράσπισης, του κ. Γιώργου Πετράκη, που εκπροσωπεί τον 45χρονο ακτιβιστή και τον 22χρονο από τα Σφακιά. «Αυτοί που απολογούνται τώρα είναι οι τελευταίοι τροχοί της αμάξης είπε ο κ. Περάκης στους δημοσιογράφους εξερχόμενος κάποια στιγμή από το Δικαστικό Μέγαρο. Ο ίδιος τόνισε ότι

«Αυτοί που οργάνωσαν και πραγματοποίησαν την απαγωγή δεν βρίσκονται μέσα στο δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου»

Στο μεταξύ, σε δύο εφόδους, σε σπίτια στην Αθήνα που έκαναν οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ, προσήγαγαν τους ενοίκους. Η πρώτη έφοδος έγινε στη Γλυφάδα ενώ η δεύτερη στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέλη των οικογενειών των συλληφθέντων κατήγγειλαν στην αστυνομία ότι δέχτηκαν απειλές, ενώ οι συλληφθέντες ενημερώθηκαν από τα «μεγάλα κεφάλια» ότι σε περίπτωση που ανοίξουν τα στόματά τους τότε οι οικογένειες αυτών θα δεχτούν τις συνέπειες.

Πηγή: flashnews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα