Υπόθεση «δικεφάλων» η κορυφή

13:51 15/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Ο ΠΑΟΚ θα έχει την ευκαιρία να πάρει το αποτέλεσμα που θα ασκήσει ακόμη μεγαλύτερη πίεση στην ΑΕΚ, με την «Ένωση» να τα δίνει όλα στην Ξάνθη για τη διατήρηση της κορυφής.

Η 7η «στροφή» της φετινής Super League Σουρωτή συνεχίζεται με τον ΠΑΟΚ να κάνει

την πρώτη σέντρα της ημέρας, φιλοξενώντας στην Τούμπα τη Λαμία (16:00, Novasports2). O «δικέφαλος του βορρά» που είχε μείνει στην ισοπαλία απέναντι στην ΑΕΛ σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος, μπορεί να βρεθεί στην κορυφή σε πιθανή νίκη του, προσθέτοντας ακόμα μεγαλύτερο άγχος στην ΑΕΚ, μερικές ώρες προτού αυτή αντιμετωπίσει στην Ξάνθη την τοπική ομάδα.

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να… σκοτώνουν τον αντίπαλο και γνωρίζει καλά πόση σημασία θα έχει μια καλή εμφάνιση ενόψει και του ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας κόντρα στον Ολυμπιακό, στο Φάληρο. Η Λαμία, είχε πάρει νίκη στην Τούμπα σε φιλικό παιχνίδι και μάλιστα, εκείνο ήταν το τελευταίο του Στανόγεβιτς στον πάγκο του «δικεφάλου του βορρά».

Το βράδυ (20:30, Novasports1), η πρωτοπόρος ΑΕΚ φιλοξενείται από την Ξάνθη, σε ένα ματς το οποίο η «Ένωση» θέλει να πάρει πάση θυσία, έπειτα από την ήττα και την κάκιστη εικόνα που παρουσίασε πριν από δύο εβδομάδες στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα. Ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να παρατάξει ό,τι καλύτερο έχει διαθέσιμο στο ρόστερ του έπειτα από τις αλχημείες στο παιχνίδι της Αρκαδίας, ψάχνοντας την πρώτη νίκη μακριά από την Αττική για τη φετινή σεζόν. Ζόρικοι οι Ακρίτες, με μια ήττα στα τελευταία τέσσερα ματς πρωταθλήματος, έχοντας κρατήσει και τον Ολυμπιακό στην ισοπαλία, ενώ, προέρχονται από τη νίκη με σκορ 2-0 στην Κέρκυρα.

Στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός που προέρχεται από δύο εμφατικές νίκες (2-0 τον Παναθηναϊκό και 3-0 στην Κρήτη τον Πλατανιά), υποδέχεται τον Λεβαδειακό (18:15, Novasports3). Ελάχιστα αγωνιστικά προβλήματα για τους δύο προπονητές με τις δύο ομάδες να τις χωρίζουν μόλις δύο βαθμοί στον πίνακα της Super League έπειτα από έξι ματς, με τους Βοιωτούς να είναι εκείνοι που έχουν το αβαντάζ με 10 πόντους, έχοντας βρεθεί στην 6η θέση.

Στο άλλο παιχνίδι που κάνει σέντρα την ίδια ώρα, ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται την Κέρκυρα (18:15, Novasports2). Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε δυσχερή θέση στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου, με τους Φαίακες να είναι τελευταίοι στη βαθμολογία και την «ελαφρά ταξιαρχία» ελαφρώς πιο πάνω. Οι γηπεδούχοι, ψάχνουν τη νέο ξεκίνημα με τον Βούλιτς στον πάγκο, ωστόσο, το ντεμπούτο εκείνου στην ομάδα έγινε με ήττα στη Λιβαδειά την προηγούμενη αγωνιστική. Στην αντίπερα όχθη, το σύνολο του Αλέκου Βοσνιάδη ηττήθηκε εντός έδρας από την Ξάνθη και δεν έχει καταφέρει να επενδύσει στη μεγάλη νίκη που είχε πάρει επί του Παναθηναϊκού πριν από έναν μήνα, μετρώντας δύο βαθμούς σε τρία ματς πρωταθλήματος και μια ήττα στο Κύπελλο…

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα