ΥΠΟΙΚ για Ορέστη Τσακαλώτο: Μία συγγενική σχέση δεν σημαίνει και ιδιαίτερες επαφές

13:13 7/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών επέλεξαν να απαντήσουν με διαρροές μέσω ΑΠΕ σε δημοσιεύματα που αφορούν στην εμπλοκή του ξαδέρφου του υπουργού Ευκλείδη Τσακαλώτου στη διαχείριση ληξιπρόθεσμων οφειλών πελατών της ΔΕΗ. Υπενθυμίζεται πως κοινοπραξία ανέλαβε να συγκεντρώσει τις οφειλές των καταναλωτών στην Επιχείρηση, ενώ ο Ορέστης Τσακαλώτος είναι επικεφαλής της Qualco.

«Σήμερα, ανακαλύφθηκε και η «οικογενειακή ευθύνη» για να συνεχιστεί το σήριαλ με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Αφού ο «ξάδελφος» δουλεύει σε εταιρία που αναλαμβάνει έργα διαχείρισης δανείων, δεν μπορεί, κάπου θα εμπλέκεται και ο υπουργός. Μια συγγενική, όμως, σχέση δεν σημαίνει (πάντα) και ιδιαίτερες επαφές, πολύ περισσότερο όταν έχουν συναντηθεί 2-3 φορές σε δημόσιες εκδηλώσεις…» αναφέρουν οι κύκλοι του υπουργείου σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Και προσθέτουν: «Αντίθετα ευθύνες, κατά την εκκλησία που με τόση ευλάβεια υπηρετούν ορισμένοι εκδότες εφημερίδων, έχει ο ανάδοχος, ο νονός, καθώς το βάπτισμα δεν έχει ρόλο κοινωνικού χαρακτήρα (πολιτική προβολή και καριέρα…) αλλά πνευματικό και ουσιαστικό. Εκεί θα πρέπει τώρα να στρέψουν την προσοχή τους οι ταγοί της αντικειμενικής ενημέρωσης: ποιος βάπτισε τον Ευκλείδη Τσακαλώτο προκειμένου να αναδειχθούν οι ευθύνες που του αναλογούν, και για την αριστερά και για τον ΠΑΟΚ! Απεταξάμην…».

The post ΥΠΟΙΚ για Ορέστη Τσακαλώτο: Μία συγγενική σχέση δεν σημαίνει και ιδιαίτερες επαφές appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα