Ξέσπασε με επτάρα η Ρεάλ

19:44 21/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Μπέιλ, Ρονάλντο και Νάτσο πέτυχαν από δύο γκολ για την Ρεάλ, που ξέσπασε και διέλυσε με ανατροπή με 7-1 την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Η Ρεάλ είχε να σκοράρει εντός έδρας για 228’ και στην προσπάθειά της να ξεφύγει από την γκρίνια και την αμφισβήτηση βρήκε τον ιδανικό αντίπαλο. Η Ντεπορτίβο την είχε κερδίσει μόλις μία φορά στα 32 τελευταία παιχνίδια στην Μαρδίτη, αλλά στο πρώτο μέρος κατάφερε να πετύχει το πρώτο της γκολ

στο «Μπερναμπέου» μετά το 2004 και να αγχώσει τους παίκτες του Ζιντάν.

Το ματς ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά, να χάνουν την πρώτη ευκαιρία με τον Μαρογιάλ, αλλά να μην μπορούν να μετατρέψουν την υπεροχή τους σε φάσεις. Έτσι, στο 23’ ήρθε η καταστροφή, όταν ο Αντριάν από κοντά έκανε το 0-1 ύστερα από γύρισμα του Λούκας και οι αποδοκιμασίες για τους μερένγκες ξεκίνησαν… Η αντίδραση, όμως, ήρθε στο 32’ για την Ρεάλ, με τον Νάτσο να κάνει το 1-1 και μία στιγμή μαγείας του Μπέιλ στο 42’ έφερε το 2-1 και μαζί την ηρεμία. Και στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ξέσπασαν.

Το… γήπεδο κατηφόρισε και οι Μαδριλένοι θα μπορούσαν να πετύχουν ακόμη περισσότερα τέρματα. Στο 58’ ο Μπέιλ έκανε το 3-1 με κεφαλιά και τελείωσε τα πάντα, για να φτάσει τα 7 γκολ σε 6 ματς με αντίπαλο την Ντέπορ, στο 68’ ο Μόντριτς με ωραίο σουτ εκτός περιοχής έκανε το 4-1, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος έβλεπε μέχρι το 78’ να μην του βγαίνει τίποτα, αλλά τότε κατάφερε να σκοράρει από κοντά έπειτα από ασίστ του Καζεμίρο και όλα επανήλθαν στην κανονικότητα. Στο 84’ σκόραρε και πάλι με ωραία κεφαλιά για το 6-1, πριν ο Νάτσο πετύχει το 7-1 στο 88’, γυρίζοντας πολύ ωραία στην περιοχή.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ, Βαράν, Νάτσο, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Κρόος, Μόντριτς (76’ Κόβατσιτς), Μπέιλ (82’ Βάθκεθ), Ρονάλντο, Μαγιοράλ (64’ Μπενζεμά)

Ντεπορτίβο (Κριστομπάλ): Ρουμπέν, Χουανφράν, Σερ, Όνε, Λουιζίνιο, Γκιγιέρμε, Μπόρχες (54’ Τσολάκ), Μοσκέρα (48’ Εντού), Πέρεθ, Αντριάν, Αντόνε (79’ Χιλ)

Πηγή: gazzetta.gr

The post Ξέσπασε με επτάρα η Ρεάλ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα