Καρράς: Εκλεκτός ο Τσίπρας – Η υπομονή μας εξαντλήθηκε

12:36 2/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Για πολιτική και την ελληνική κρίση μίλησε μεταξύ άλλων στην εκπομπή Late, ο Βασίλης Καρράς.

Παραδέχτηκε ότι ψήφισε τον Αλέξη Τσίπρα αν και τονίζει ότι η υπομονή του λαού εξαντλήθηκε και πως αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία της κυβέρνησης για καλά αποτελέσματα για τη χώρα. Επίσης, ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής μίλησε για την αδυναμία του στον Γιάννη Μπουτάρη.

Αναφερόμενος στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης,

ο Βασίλης Καρράς τόνισε «είναι αδυναμία μου αυτός. Είναι καψούρα μου. Αυτός πήρε την Θεσσαλονίκη και από κούκλα την έχει κάνει… ήμαρτον θεέ μου. Για να βγαίνει φωτογραφίες σκίζει. Είναι ωραίος για να βγαίνει φωτογραφίες. Το βράδυ, όταν κοιμάται, δεν ξέρω πώς ντύνεται… με σκούφο… Τον παραγουστάρω αλλά την πόλη δεν βοηθάει… Καλός δήμαρχος σε μία πόλη είναι αυτός που κάνει έργα, όχι που βγαίνει φωτογραφίες«.

Ενώ για τον Ψωμιάδη σε σύγκριση με τον Μπουτάρη είπε: “Μην μπερδεύεις τη βούρτσα με την οδοντόβουρτσα”.

Όσο για το πώς του φαίνεται ο Αλέξης Τσίπρας σχολίασε: “Εκλεκτός… νέος άνθρωπος νέα μυαλά….” ενώ στην ερώτηση αν τον έχει ψηφίσει κούνησε καταφατικά το κεφάλι «βρε τι τραβάμε” αναφώνησε γελώντας. Όσο για το αν το έχει μετανιώσει που τον ψήφισε σημείωσε: “Νομίζω είναι η τελευταία ευκαιρία να δείξει στον κόσμο αυτά που υποσχέθηκε, δεν ξέρω κατά πόσο θα τα τηρήσει. Η δική μου υπομονή εξαντλήθηκε, περιμένω να δω το τέλος του έργου. Μαζί με τη δική μου υπομονή νομίζω και του λαού«.

«Περιμένω, έφαγα αρκετό ξύλο στη ζωή μου, μην στεναχωριέσαι. Περιμένω τα αποτελέσματα από αυτά τα έργα τα τελευταία. Μιλώ σαν Έλληνας όχι ως μονάδα» πρόσθεσε.

«Η Ελλάδα έχει ανάγκη από έναν ήρωα να βγει επάνω να τα ισοπεδώσει όλα και να πει τώρα ξεκινάμε. Έτσι νομίζω θα βγουμε από το αδιέξοδο. Αν δεν κατέβει η φορολογία πώς θα έρθουν οι επενδυτές; Είναι επόμενο» υπογράμμισε.

The post Καρράς: Εκλεκτός ο Τσίπρας – Η υπομονή μας εξαντλήθηκε appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα