Βανδαλισμός σε Ι.Χ καθηγητή Πανεπιστημίου στην Ξάνθη

11:22 23/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Άγνωστοι έγραψαν συνθήματα πάνω στο αυτοκίνητο του καθηγητή της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου στην Ξάνθη ενώ του έσκασαν και τα λάστιχα.

Το αυτοκίνητο του καθηγητή Γεώργιου Παύλου ήταν παρκαρισμένο κοντάστο σπίτι του στην Ξάνθη ενώ οι άγνωστοι σχημάτισαν με σπρέι πάνω στο Ι.Χ του το σφυροδρέπανο

και έγραψαν ANTIFA.

«Η καταστροφή του αυτοκινήτου μου είναι πράξη εκδίκησης εκ μέρους τρομοκρατικών και μειοψηφικών ομάδων που δρουν μέσα στο πανεπιστήμιο και οι οποίες έχουν ασκήσει βία σωματική σε φοιτητές για διάφορους λόγους. Ενδεικτικά ένας φοιτητής εδάρη ανηλεώς στα καμαρίνια της σχολής, επειδή ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι τα γενέθλιά του συνέπιπταν με την επέτειο των Ιμίων και την πτώση του ελικοπτέρου. Το παιδί κατάγεται από νησί κοντά στα Ίμια», είπε ο καθηγητής στην εφημερίδα Καθημερινή.

Όπως πρόσθεσε: «Εγώ κατήγγειλα δημόσια τους ξυλοδαρμούς, λέγοντας ότι δεν είναι δυνατόν να μη μιλάμε ως πανεπιστήμιο για τα γεγονότα βίας και να μην προστατεύουμε τους φοιτητές και το πανεπιστήμιο από την κατάργηση της ελευθερίας λόγου και σκέψης. Δεν μπορούμε να συγκαλύπτουμε εγκληματικές πράξεις που καταργούν κυριολεκτικά τη δημοκρατία και το πανεπιστημιακό άσυλο. Δεν μπορούμε να βλέπουμε να τίθεται σε κίνδυνο η ζωή των φοιτητών που τολμούν να εκφράσουν κάποια άποψή τους».

The post Βανδαλισμός σε Ι.Χ καθηγητή Πανεπιστημίου στην Ξάνθη appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα