Τζόκοβιτς: Επαιζα τένις το πρωί, όταν δεν βομβάρδιζαν (BINTEO)

15:02 7/10/2016 - Πηγή: Aixmi

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μοιράστηκε με τους πιστούς θαυμαστές του στο Facebook, βίντεο στο οποίο έδειξε τα ερείπια του τένις κλαμπ, όπου έκανε τα πρώτα βήματα στην καριέρα του.

«Αυτός είναι ο πιο αγαπημένος μου τοίχος σε όλο τον κόσμο,» είπε δείχνοντας ένα τοίχο διάτρητο από σφαίρες που στέκεται ακόμα στις εγκαταστάσεις που έχουν απομείνει. «Η οικογένειά μου και εγώ, περάσαμε πολύ χρόνο σε αυτό το γήπεδο στο Καπαόνικ, μπορεί ο καθένας να καταλάβει τι σημαίνει

αυτός ο σύλλογος για εμένα,» εξομολογήθηκε ο επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης εξηγώντας ότι δεν είχε επισκεφτεί αυτό το μέρος, εδώ και 18 χρόνια.

«Ο τοίχος επέζησε από τις βόμβες. Και παρά τις τρύπες που είναι αποτέλεσμα πυροβολισμών και βομβαρδισμών, είναι ωραίο να βλέπεις ότι εξακολουθεί να υπάρχει. Μπορούσα να παίζω τένις το πρωί, όταν δεν βομβάρδιζαν». Ο Τζόκοβιτς έκανε αυτό το ταξίδι στο παρελθόν, μαζί με τα αδέρφια και την γυναίκα του.

«Είναι ένας από τους τρεις πιο όμορφους συλλόγους τένις στον κόσμο,» πρόσθεσε, ενώ στην προσωπική του σελίδα, έγραψε στους φίλους την φράση: «Ο τοίχος είναι ο φίλος που μπορείς να έχεις στην προπόνηση, πάντα σου επιστρέφει τις μπάλες».

Keywords
Τυχαία Θέματα