Τσοχατζόπουλος: Ούτε το δάχτυλο έβαλα στο μέλι, ούτε δωροδοκήθηκα

17:03 5/7/2017 - Πηγή: Aixmi

Για μίζες, συνωμοσίες, πρώην πρωθυπουργούς, εξοπλιστικά, τον γάμο του στο Παρίσι, το ακίνητο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου και φυσικά τον εγκλεισμό του στις φυλακές Κορυδαλλού μιλά για πρώτη φορά μετά την αποφυλάκισή του στην εκπομπή του Alpha «Αυτοψία» και τον Αντώνη Σρόιτερ ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

«Πλήρωσα το γεγονός

ότι αγόρασα όπλα από τους Ρώσους και αυτό οι Αμερικανοί δεν μου το συγχωρούν. Πλήρωσα τις αντιπαραθέσεις μεταξύ διεθνών συμφερόντων στο χώρο της ενέργειας. Δεν υπάρχει παγκόσμια ή διεθνής συνωμοσία αλλά εχθρικές ενέργειες κατά της Ελλάδας. Ούτε το δάχτυλο έβαλα στο μέλι, ούτε δωροδοκήθηκα» υποστηρίζει ο πρώην υπουργός στη συνέντευξη που θα μεταδοθεί αύριο Πέμπτη στις 23:45.

«Ποτέ δεν βρέθηκα σε ωραίο κελί, ήμουν σε κανονικό. Πήγα στη φυλακή επειδή διώχθηκα πολιτικά από τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Κώστα Σημίτη» λέει για τον πενταετή εγκλεισμό του στις φυλακές Κορυδαλλού και αποκαλύπτει ότι δέχθηκε προπηλακισμούς από συγκρατούμενούς του.

«Ήταν και ο Βενιζέλος μέσα στη συνωμοσία μαζί με τον Σαμαρά τότε εναντίον μου με τα υποβρύχια… Δεν υπήρξε δωροδοκία, δεν υπήρχε καταγγελία, δεν υπήρχε διακίνηση αυτού του χρήματος, δεν βρήκαν καμία πληρωμή σε μένα, τίποτα» επιμένει ενώ αναφερόμενος στο ακίνητο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, αναφέρει πως πρόκειται για νόμιμη αγορά.

«Η δική μου ζωή και της οικογένειάς μου είναι πάρα πολύ απλή και φυσιολογική. Ούτε πολυδάπανη, ούτε πολλά σπίτια. Εντάξει έμενα στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου αλλά ήταν νόμιμη διαφανής έγκυρη αγορά. Πέντε φορείς είχαν ελέγξει την αγορά. Είχα πάρει δάνειο 800.000 ευρώ από την τράπεζα» υπογράμμισε.

Σχετικά με τον γάμο του στο Παρίσι με τη Βίκυ Σταμάτη ο κ. Τσοχατζόπουλος λέει: «Υπήρξε πολύς μύθος γύρω από όλα αυτά. Ένα δείπνο ήτανε με 10 άτομα στο ξενοδοχείο… Τη γυναίκα μου τη φυλάκισαν επειδή είναι η σύζυγός μου. Είναι παντελώς αθώα και πέρασε τρία ολόκληρα χρόνια στο ψυχιατρείο».

Keywords
Τυχαία Θέματα