Τσίπρα δαγκωτό θα ψηφίσει η Σαμίου… ξανά

10:57 7/8/2016 - Πηγή: Aixmi

Φανατική ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ αναδεικνύεται η γνωστή τραγουδίστρια Άντζυ Σαμίου που φαίνεται πως ξεπέρασε την αρχική της απογοήτευση και επανήλθε στα «στρατόπεδα» της αγαπημένης της πολιτικής παράταξης.

Στο παρελθόν είχε εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά της για την πολιτική που ακολουθούσε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και είχε δηλώσει μέσα από τη σελίδα της στο Facebook πως δεν θα ξαναψηφίσει

τον Αλέξη Τσίπρα, γράφοντας «… οι ευκαιρίες δόθηκαν… οι ελπίδες δεν δικαιώθηκαν…όνειρο ήταν… σαν προδομένος έρωτας…Δεν θα πιστέψω ξανά ωραία λόγια και γλυκά χαμόγελα από κανέναν…».

Ωστόσο, φαίνεται πως άλλαξε γνώμη και επανήλθε με νέα ανάρτηση τoνίζοντας με νόημα «Πάλι Τσίπρα θα ψηφίσω δαγκωτό».

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά: Ποποποπο συναισθηματική φόρτιση που είχα εκείνη τη στιγμή που το έγραφα! Χαρακτηριστικό του Έλληνα βλέπεις, γιατί να αποτελώ εξαίρεση; Μετά το συναίσθημα όμως έρχεται η λογική κι έτσι χωρίς να αναιρώ αυτά που ένιωσα και είπα εκείνη την εποχή, σήμερα χειροκροτώ όχι τις υποσχέσεις, αλλά τις μεταρρυθμίσεις! Όχι τα χαμόγελα, αλλά τη σκληρή δουλειά και τις αλλαγές έστω κι αν δεν βολεύουν εμένα….. Άλλωστε απαιτούνται θυσίες και είναι και δική μου ευθύνη να ρυθμίσω τις ανάγκες μου σύμφωνα με τις δυνατότητες μου…. οδυνηρό, αλλά αναγκαίο! Μη τα πολυλογούμε, όσο βλέπω λαμόγια να πληρώνουν και να δίνουν εξηγήσεις σε εξεταστικές, και καταθέσεις κλεφταράδων να δεσμεύονται,πάλι Τσίπρα θα ψηφίσω δαγκωτό! Κι όταν βλέπω τα στραβά, πάλι θα τα λέω, γιατί αυτό διαφοροποιεί τον πολίτη από το κομματόσκυλο!

Στη συνέχεια θέλησε να δικαιολογήσει τη νέα στροφή της και πάλι προς τα… αριστερά με ακόμη δύο αναρτήσεις, σημειωτέον η μία με σχόλιο του αναπληρωτη υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη!

Keywords
Τυχαία Θέματα