Τραγωδία στις γραμμές: Τραίνο σκότωσε στρατιώτη- Φορούσε ακουστικά και δεν το άκουσε

16:50 17/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Τραγικό θάνατο βρήκε στις 11:15′ το πρωί της Πέμπτης (17/8) νεαρός στρατιώτης, όταν παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία του ΟΣΕ στη κεντρική γραμμή Αθηνών – Οινόης – Χαλκίδας, λίγο πριν από το Σταθμό Οινοφύτων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο άτυχος στρατιώτης ηλικίας 19 ετών, που υπηρετούσε στον Αυλώνα, παρασύρθηκε από την αμαξοστοιχία σε ένα σημείο που υπάρχει γέφυρα και ελαφριά στροφή, όπου περπατούσε παρέα μάλιστα με έναν συνάδελφο του.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες

που δεν επαληθεύονται επαρκώς, ο άτυχος νέος την ώρα που πλησίαζε το τρένο δεν άκουσε την κόρνα του μηχανοδηγού, επειδή φορούσε ακουστικά.
O συνάδελφος του, ο οποίος δεν φορούσε ακουστικά, άκουσε την κόρνα και γλίτωσε την τελευταία στιγμή…πρόλαβε και απομακρύνθηκε.

Χρειάστηκε μάλιστα η συνδρομή της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβίσουν το άψυχο κορμί του άτυχου στρατιώτη.

Ο άλλος στρατιώτης σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΣ μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Η ανακοίνωση του Γ.Ε.Σ. για το τραγικό συμβάν:

«Ενημερώνουμε ότι, την Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017 και περί ώρα 11:15, ο Στρατιώτης Η.Α. του ΚΕΤΘ, ο οποίος είχε λάβει άδεια από τη Μονάδα του, παρασύρθηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, από διερχόμενη αμαξοστοιχία στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Οινόης, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Η αμαξοστοιχία, παρέσυρε και τον Στρατιώτη Τ.Β., ο οποίος τραυματίσθηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται αρμοδίως».

Ολοκληρώθηκε ανάσυρση νεκρού ατόμου, από σιδηροδρομική γραμμή, πλησίον του σταθμού Οινοφύτων Βοιωτίας.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) August 17, 2017

Με πληροφορίες από lamiareport.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα