Τουρκία: Αεροπλάνο με 162 επιβάτες… γλίστρισε στον γκρεμό

18:06 14/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Σοκ για 162 επιβάτες αεροπλάνου, της εταιρείας Pegasus Airlines, όταν κατά την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο της Τραπεζούντας, λόγω της ολισθηρότητας από το ψιλόβροχο που έπεφτε από νωρίς δεν μπόρεσε να σταματήσει και συνέχισε την πορεία του γλιστρώντας στον διάδρομο προσγείωσης. Το Boeing 737-800 σταμάτησε την ανεξέλεγκτη πορεία του προς την θάλασσα λίγα μόλις μέτρα πριν ακουμπήσει το νερό.

Το

αεροσκάφος πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Άγκυρα- Τραπεζούντα όταν προσγειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στηαεροδρόμιο προορισμού του με τη γνωστή εξέλιξη.
Κοντά στο αεροπλάνο έσπευσαν ισχυρές πυροβεστικές δυνάμεις που έστησαν άμεσα επιχείρηση απεγκλωβισμού και απομάκρυνσης των 162 επιβατών που είχαν υποστεί σοκ.

Τελικά όλοι απομακρύνθηκαν με ασφάλεια χωρίς να τραυματιστεί κάποιος.Το αεροδρόμιο έμεινε κλειστό για πολλές ώρες, και τα δρομολόγια των αεροπλάνων άλλαξαν προς άλλους προορισμούς, ώστε να διεξαχθούν έρευνες. Ακόμη τα αίτια του ατυχήματος παραμένουν άγνωστα.

The post Τουρκία: Αεροπλάνο με 162 επιβάτες… γλίστρισε στον γκρεμό appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα