Το πρωτοσέλιδο του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής

23:03 1/4/2017 - Πηγή: Aixmi

Νέο γύρο αποκαλύψεων ξεκινά ο Ελεύθερος τύπος της Κυριακής, σχετικά με τα ταξίδια του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά, με τον αμφιλεγόμενο επιχειρηματία της Βενεζουέλας, Άρτεμη Αρτεμίου.

Αυτήν τη φορά ο Ελεύθερος τύπος Κυριακής κυκλοφορεί με αποκλειστικό δημοσίευμα για το μυστικό ταξίδι του Έλληνα υπουργού με τον επιχειρηματία, στην Καραϊβική, με το ιδιωτικό τζετ του Λιβανέζου, Μαχέντ Χαλίλ στο νησί Μαργαρίτα.

Στις σελίδες όπου φιλοξενείται το ρεπορτάζ θα διαβάσετε πώς ο Χαλίλ έγινε πάμπλουτος και γιατί οι Ηνωμένες Πολιτείες

τον έχουν στην… μαύρη λίστα. Επίσης θα βρείτε και τα 10 ερωτήματα του Ελεύθερου Τύπου για τις σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με τη Βενεζουέλα.

Στον κεντρικό τίτλο του πρωτοσέλιδο του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής, Σήμα κινδύνου από τα νοσοκομεία. Πώς ξαφνικά το κράτος τα επιβάρυνε με 400 εκατομμύρια ευρώ. Στο ρεπορτάζ θα διαβάσετε για τον προϋπολογισμό του υπουργείου Υγείας που προβλέπει μόνο ένα εκατομμύριο ευρώ, ενώ ο ΕΟΠΠΥ που θα κάλυπτε το υπόλοιπο ποσό δεν έχει… μία. Την ίδια ώρα εκπέμπουν SOS για τη δραματική κατάσταση των νοσηλευτικών ιδρυμάτων οι γιατροί και οι εργαζόμενοι

Στο μέτωπο της αξιολόγησης θα διαβάσετε για τα ππρος-πίσω της κυβέρνησης μέχρι εν τέλει να συμφωνήσει και να τα δώσει όλα.

Παράλληλα, στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, θα διαβάσετε άλλη μία αποκάλυψη για το σκάνδαλο του δισεκατομμυριούχου Αρτέμη Σώρρα οποίος θα βρεθεί στο σκαμνί μαζί με τον δολοφόνο της Θώμης.

Ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής κάνει αυτοψία στο… Φαρ Ουέστ της Αττικής. Ναρκωτικά, ληστείες, λαθρεμπόριο, πορνεία και έλλειψη αστυνόμευσης σε Μενίδι και Ζεφύρι

Παράλληλα θα διαβάσετε για την μάχη που έδωσε ο γνωστός κομμωτής, Πάνος Καλλίτσης, με τους ληστές που απείλησαν τη ζωή του. Την Δευτέρα οι τρεις κατηγορούμενοι θα βρεθούν στο εδώλιο

Μεταξύ άλλων θα διαβάσετε και την συνέντευξη του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κωστή Χατζηδάκη, όποιος διαπιστώνει πως η πραγματικότητα είναι αυτή που εκδικείται την κυβέρνηση.

Πέραν όμως από τις αποκαλύψεις, και τα αποκλειστικά ρεπορτάζ, στο ένθετο TV Kous Kous θα διαβάσετε για το φαινόμενο Survivor, τα ρεκόρ τηλεθέασης, τις αμοιβές των παικτών, και την μάχη που γίνεται για ένα σποτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα