Το μωράκι με τα ολόλευκα μαλλιά… σαν να είναι χαρακτήρας του Game of Thrones

18:21 29/5/2017 - Πηγή: Aixmi

Viral έχουν γίνει οι φωτογραφίες από ένα μωράκι που γεννήθηκε πριν από λίγες μέρες κι έχει εντυπωσιάσει τους πάντες ακόμα και τη μαμά του με τα ξανθά σχεδόν λευκά μαλλιά του.

Η Jessica Smith γέννησε μία υγιέστατη κορούλα, την Devina, την πρώτη Μαΐου. Είναι μια γυναίκα άνεργη που έχει άλλα τρια παιδάκια είπε ότι ποτέ δεν περίμενε η νεογέννητη κόρη της να έχει τόσα πολλά μαλλιά και μάλιστα λευκά.

«Δεν

το γνώριζα μέχρι που την αντίκρισα για πρώτη φορά. Ο γιατρός, μου είχε πει ότι θα έχει πολλά μαλλιά αλλά ήταν ένα σοκ όταν την είδα για πρώτη φορά. Είχε τόσα πολλά μαλλιά. Ήταν απλά τρελό!».

Η οικογένεια της Devina, συγκρίνουν τη μικρούλα με τον χαρακτήρα της Daenerys από το Game of Thrones, καθώς και οι δύο έχουν λευκά χαρακτηριστικά και μια μαγική αύρα.
«Είναι τόσο μικροσκοπική. Μια κόρη φίλης μας μάλιστα είπε, ότι μοιάζει με κούκλα».

Οι γιατροί έχουν μια επιστημονική εξήγηση για το χρώμα των μαλλιών της μικρούλας. Διέγνωσαν ότι το βρέφος πάσχει από μερικό αλμπινισμό. Για όσους δεν γνωρίζουν Ο αλμπινισμός είναι μία γενετική διαταραχή κάποιων γονιδίων που εμφανίζεται και κληρονομικά από την γέννηση σε περίπου 1 στις 20.000 γεννήσεις.

Η μικρούλα θα πρέπει να κάνει οφθαλμολογικές εξετάσεις καθώς μεγαλώνει, αλλά κατά τα άλλα είναι απόλυτα υγιής.

Keywords
Τυχαία Θέματα