Το «έλα να δεις» στα εγκαίνια της «Ελληνικής Αγωγής» του Άδωνι-Εντυπωσιακή στα κόκκινα η Μανωλίδου

18:00 1/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Τα εγκαίνια του φροντιστηρίου της Ελληνικής Αγωγής του Άδωνι Γεωργιάδη πραγματοποιήθηκαν χθες βράδυ στη νέα της Διεύθυνση (Κηφισίας 125 Αμπελόκηποι, στο Εμπορικό Κέντρο Κόσμος).

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε προκειμένου να συγχαρεί και να εκφράσει τη στήριξη του στον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

Πάντα στο πλευρό του φυσικά η σύζυγός του Ευγενία Μανωλίδου

η οποία για άλλη μια φορά έκλεψε τις εντυπώσεις φορώντας ένα κατακόκκινο φόρεμα.

Όπως έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook ο Άδωνις Γεωργιάδης:
Σήμερα το απόγευμα έγιναν τα εγκαίνια της Ελληνικής Αγωγής στη νέα της Διεύθυνση (Κηφισίας 125 Αμπελόκηποι, στο Εμπορικό Κέντρο Κόσμος). Δεν μπορώ να σας περιγράψω την συγκίνηση που αισθάνθηκα. Την Ελληνική Αγωγή την ίδρυσα πριν από 23 χρόνια. Ήμουν 22 ετών. Τότε μου φαινόταν απίστευτο που ενώ σε όλες τις εποχές εθεωρείτο προνόμιο να μελετά κάποιος τον Ελληνικό Πολιτισμό, εδώ είχαμε καταντήσει συνώνυμο της αγγαρίας τα αρχαία Ελληνικά, την Ιστορία, την Φιλοσοφία μας κλπ
Χρησιμοποιήσαμε τις τεχνικές διδασκαλίας των ζωντανών γλωσσών και μεγάλη αγάπη για την Ελλάδα και φτιάξαμε την δικιά μας πρωτότυπη μέθοδο διδασκαλίας. Χιλιάδες μαθητές όλων των ηλικιών έκτοτε φοίτησαν.
Πέρασαν 23 χρόνια, κάποιοι έφυγαν, κάποιοι έμειναν, αλλά η ουσία, το πνεύμα της Σχολής μας έμεινε ζωντανό. Και έτσι φέτος ήμασταν έτοιμοι για το επόμενο μας βήμα.
Σε νέα καλαίσθητα γραφεία ξεκινάμε από Δευτέρα ένα πολύ πλούσιο Πρόγραμμα Σπουδών με μαθήματα για όλες τις ηλικίες για Αρχαία Ελληνικά Ιστορία, Φιλοσοφία κλπ.
Παράλληλα συνεχίζω και εγώ την αγαπημένη μου διδασκαλία της Ιστορίας, φέτος όμως με μία πρωτοτυπία, ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση με HD απόδοση για όσους και όσες δεν μπορούν να έρθουν στην τάξη, αλλά και απεριόριστη πρόσβαση των εγγεγραμμένων μαθητών στην πλατφόρμα ώστε αντί για σημειώσεις να ξαναβλέπουν το μάθημα όσες φορές θέλουν.Έτσι συνδέουμε το παρελθόν με το μέλλον.
Αυτό το τελευταίο έχει τεράστια σημασία για μένα, ποτέ δεν είδα την μελέτη του πολιτισμού μας ως μία στείρα προγονολατρεία. Οι αρχαίοι Έλληνες δεν ήταν τέλειοι ούτε άψυχα αμόλυντα αγάλματα αλλά άνθρωποι σαν και μας με ελάττωματα και προτερήματα. Ο χαρακτήρας τους μοιάζει με τον δικό μας και πάντα με απασχολούσε, πως αυτοί κατάφεραν τόσο σπουδαία πράγματα, ενώ εμείς έχουμε εγκλωβιστεί σε τέτοια παρακμή. Πιστεύω ότι στην μελέτη της ιστορίας και του πολιτισμού τους λοιπόν, κρύβονται απαντήσεις που χρειαζόμαστε για το δικό μας μέλλον.
Σε κάθε περίπτωση θέλω να ευχαριστήσω όσους βοήθησαν για την σημερινή τόσο επιτυχημένη έναρξη και όλους τους συνεργάτες μου, τους καθηγητές μας, ξεχωριστά την κα Άννα Τζιροπούλου/Ευσταθίου, τα αδέλφια μου, την οικογένεια μου.
Όμως τα εύσημα για την σημερινή επιτυχία αναμφίβολα αξίζουν περισσότερο από όλους στην σύζυγο μου την Ευγενία Μανωλίδου. Έτρεξε, κουράστηκε, αλλά μας παρουσίασε κάτι αληθινά υπέροχο, τάξεις μέσα στις οποίες θέλεις να κάνεις μάθημα, τάξεις που θα αποτελέσουν πρότυπο για διδασκαλία στην Ελλάδα. Ευχαριστώ Ευγενία.
Σας περιμένω φέτος όλες και όλους. Όσοι μπορείτε να έρθετε κοντά μας ελάτε θα ενθουσιαστείτε. Όσοι είστε μακρυά ή δεν προλαβαίνετε, εγγραφείτε στο διαδικτυακό μας Πρόγραμμα. Και πέραν του δικού μου μαθήματος έχουμε πολλές διαδικτυακές προτάσεις.
Μην δίστασετε, ένα δίωρο την εβδομάδα είναι και σας αλλάζει την ζωή. Ο Ελληνικός Πολιτισμός παραμένει επίκαιρος και ενδιαφέρων ακόμη και στον 21ο αιώνα και αν έρθετε θα το διαπιστώσετε και σεις.
Πληροφορίες/Εγγραφές στο 210-51.21.314

Τα μαθήματα ιστορίας ξεκινούν τη Δευτέρα, ενώ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ θα διδάσκει τις Τετάρτες (20:00-22:00). Μάλιστα, το μάθημά του θα μεταδίδεται live και από το διαδίκτυο.

Keywords
Τυχαία Θέματα