Το Mega στον «αέρα: Μπορεί να σωθεί, ο αγώνας είναι μαραθώνιος

20:20 16/1/2018 - Πηγή: Aixmi

«Είδαμε τον Βαγγέλη Μαρινάκη, θα επιδιώξουμε να συναντήσουμε και την εταιρεία elnovo, στην οποία ο Ιβάν Σαββίδης έχει μεταβιβάσει το 19,63% των μετοχών του Mega, θα ζητήσουμε να επικοινωνήσουμε και με τις τράπεζες και ξανά με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη«, είπε η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου, στην έκτακτη

εκπομπή του Mega.

Η κυρία Αντωνιάδου ήταν παρούσα στη συνάντηση των εκπροσώπων του σταθμού με τον κ. Μαρινάκη και, όπως τόνισε, συγκράτησε τη φράση του «με ενδιαφέρει το Mega» και ότι είναι έτοιμος να πληρώσει για τα λειτουργικά έξοδα του καναλιού, όπως και για το ενοίκιο στη Digea. «Έχω δώσει μέχρι σήμερα 781,000 ευρώ, ενώ μπήκα στη μετοχική σύνθεση τον Αύγουστο», σημείωσε.

Για τον κ. Μαρινάκη -ανέφερε η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ- υπάρχουν δυο ημερομηνίες-ορόσημο. Η 27η Φεβρουαρίου, οπότε θα διαφανεί αν το ΕΣΡ θα ρίξει «μαύρο» στο Mega ή όχι. Και η 3η Μαρτίου, οπότε θα συζητηθεί στην Ολομέλεια του Συμβουλίου Επικρατείας η κύρια προσφυγή των τηλεοπτικών σταθμών εναντίον του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες. «Υπάρχει μαραθώνιος μπροστά μας», υποφράμμισε η κυρία Αντωνιάδου.

Οι δημοσιογράφοι Αντώνης Φουρλής και Ιορδάνης Χασαπόπουλος κάλεσαν όλα τα εμπλεκόμενα μέρη (μετόχους, ΕΣΡ, τράπεζες) να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια για να εξασφαλιστεί η έβδομη αδιάθετη άδεια και να μείνει ανοιχτό το κανάλι.

Τηλεφωνικά μίλησαν στην έκτακτη εκπομπή ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και ο Γιάννης Ζουγανέλης, οι οποίο υπογράμμισαν ότι το κανάλι πρέπει να μείνει οπωσδήποτε ανοιχτό, διότι έχει προσφέρει πάρα πολλά και μπορεί να προσφέρει ακόμη περισσότερο.

Το Mega στον «αέρα: Μπορεί να σωθεί, ο αγώνας είναι μαραθώνιος

The post Το Mega στον «αέρα: Μπορεί να σωθεί, ο αγώνας είναι μαραθώνιος appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα