Το «Kalimera» μυεί τους Λονδρέζους στον… Μουσακά, τα σουβλάκια και την χωριάτικη σαλάτα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

14:34 17/10/2016 - Πηγή: Aixmi

Φρεσκομαγειρεμένο μουσακά, γευστικά σουβλάκια με τζατζίκι και δροσερή χωριάτικη σαλάτα, τρεις από τις πιο γνωστές ελληνικές γεύσεις, «απογειώνουν» τον ουρανίσκο των Βρετανών σ’ ένα γρήγορο, αλλά καθόλου πρόχειρο, μεσημεριανό γεύμα που προσφέρει καντίνα με το όνομα «Kalimera», που κινείται τους τελευταίους μήνες σε κεντρικούς δρόμους του Λονδίνου.

Ο δημιουργός του «Kalimera», Τηλέμαχος Αργυρίου, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕΜΠΕ

«Πρακτορείο 104,9 fm» εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να εγκαταλείψει τον τραπεζικό κλάδο, όπου εργαζόταν για αρκετά χρόνια και να προχωρήσει σ’ ένα νέο επιχειρηματικό βήμα, στα λεγόμενα «food trucks», όπως ονομάζονται οι καντίνες στη Βρετανία.

«Πάντα ήθελα να κάνω μια δική μου επιχείρηση, κάτι το οποίο θα έχω την αίσθηση πως δημιουργώ και χτίζω. Ο κύκλος μου είχε κλείσει στα τραπεζικά μετά από 16 χρόνια, είχε έρθει ο καιρός που η ιδέα για τη δημιουργία της καντίνας είχε κατασταλάξει και μπορούσε να γίνει πραγματικότητα» ανέφερε ο κ.Αργυρίου.

Πρόσθεσε μάλιστα πως «η αρχική ιδέα ήταν να κάνω κάτι με το σύγχρονο ελληνικό φαγητό στο Λονδίνο, το οποίο οι Βρετανοί το γνωρίζουν στη διάρκεια των διακοπών τους στην Ελλάδα, όμως γυρίζοντας πίσω δεν μπορούν να το βρουν«.

Keywords
Τυχαία Θέματα